Smurffipullojen paluu.

Smurffipullojen paluu.

Viemme tuotetestauksen äärirajoille!Jos vielä sen verran saan jauhaa Blogiexposta, niin olemme saaneet paljon hyvää palautetta Saija Pihkasen luennosta. Saija on luonnonmukaisen SOLHEDS -tuotesarjan takana ja tehnyt meidän tiimin kanssa tiiviisti kuluneena syksynä yhteistyötä. Solheds on kehitetty hoitamaan tehokkaasti, mutta turvallisesti eläinten (lähinnä hevosten ja koirien) ihoa sekä karvapeitettä. Derma -tuotteet (shampoo, tehoseerumi, aurinkosuoja jne.) ovat erityisen omiaan kesäihottumaisten hevosten hoitoon. Tästä operaatiosta teimme oman testauksen loppukesän aikana.
Tässä syksyllä oli tarkoituksena myös pestä ja hoitaa Akro Derma4 -shampoolla ja uudella Derma9 -kiiltosuihkeella. Derma9 jättää hengittävän, kiiltävän ja suojaavan pinnan karvapeitteeseen sekä iholle. Se ei siis sisällä silikonia, kuten monet muut selvitysaineet. Suurin ero silikonipohjaisiiin tuotteisiin on se, että arvokkaat ja puhtaat luonnonöljyt oikeasti myös hoitavat, ei vain peitä ”kalvolla” jouhia. Dermaa saa mennä iholle, eli se ei ole haitallista – päinvastoin! Varteenotettava vaihtoehto niille, joille on väliä mitä hevoseensa suihkuttaa…

Mutta koska sää on sotkenut suunnitelmat, ei ole pesu enää meidän tallilla ollut kovinkaan mahdollista. Aurinkokaan ei paista, jotta saisi hyviä kuvia, niinpä päätimme testata Derma -tuotteita Roosaan, joka omistaa valtavan tukkapehkon. Hän on äärettömän tarkka mitä niihin laittaa, sillä Roosa ei ole koskaan niitä värjännyt tai ”tuhonnut” millään aineilla. Siksi olikin hienoa, että hän suostui koekaniiniksi. 😉

Laimensimme varmuuden vuoksi Derma4 -shampoota veteen, mutta sain myöhemmin suoraan Solhedsin Saijalta vinkkinä, että Roosan kultakutrit olisi voinut jättää ihan märäksi ja hieroa Derma4:sta sellaisenaan hiuksiin. Lisäksi Derma9 ei tarvitse suihkia niin paljoa, kuin me. Vähempi riittää. 🙂 Joka tapauksessa Roosan hiukset saivat mahtavaa kiiltoa, tuuheutta ja tuoksuivat ihanilta heti pesun aikana, että sen jälkeen!

Todetkaa itse:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Smurffipullojen paluu.

  1. Ei voi kuin ihailla sinun ja Roosan heittäytymistä 😀 Melkein tekisi mieli kokeilla itsekin, mitä ihmeitä Solhedsin aineet tekisivät omaan tukkaan. Toisaalta Roosan hiukset taisivat olla jo ennen luksuskäsittelyä sen verran tuuheat ja kiiltävät, että hieman epäilen, saataisiko minun hiuksistani useammallakaan käsittelyllä noin sopivaa tällaiseen hiusmainokseen. Hienoa työtä joka tapauksessa, Penina ja Löppö! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *