Minä, me, Playsson.net.

Minä, me, Playsson.net.

Ajatuksia videopostauksen muodossa.


Fiilis katossa!


BLOGIEXPO2015 -tapahtuma saatiin kunnialla kasaan! Siitä kiitos kaikille mukana olleille! Nyt on jotenkin vaikea pukea ajatuksia sanoiksi, niinpä tein teille ihan oman videopostauksen aiheesta. 🙂 Portaalissa on jo joitain artikkeleita Blogiexposta ja lisää tulee tällä viikolla. Teemme myös linkkikoosteen paikalla olleiden blogipostauksista. Palaute on tervetullutta joko tähän tai portaalin artikkeleihin kommentoimalla tai sitten ihan sähköpostitse info@playsson.net
Taas on joulu, kuten joka pirun vuosi tähän aikaan. Jostain syystä on aina vaan vaikeampaa ja vaikeampaa päästä ”joulufiilikseen”… En osta juurikaan joululahjoja, enkä toivo mitään erikoista (uusi puhelin on pakko hankkia). Jos vain saisi tallihommat raiteilleen ja pääsisi ratsastamaan edes vähäsen. 
Mutta tässä video:

ESS perjantaina 11.12.2015.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

4 thoughts on “Minä, me, Playsson.net.

  1. Kiitos ♥ Nyt sitten ensi vuotta odotellessa! Olen ehdottomasti mukana silloinkin, jos apu kelpaa! 😀

  2. Kiitos ja aivan ihanaa joulua teille molemmille, koittakaa nyt ottaa chillisti hetken aikaa :))<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.