Minä, me, Playsson.net.

Minä, me, Playsson.net.

Ajatuksia videopostauksen muodossa.


Fiilis katossa!


BLOGIEXPO2015 -tapahtuma saatiin kunnialla kasaan! Siitä kiitos kaikille mukana olleille! Nyt on jotenkin vaikea pukea ajatuksia sanoiksi, niinpä tein teille ihan oman videopostauksen aiheesta. 🙂 Portaalissa on jo joitain artikkeleita Blogiexposta ja lisää tulee tällä viikolla. Teemme myös linkkikoosteen paikalla olleiden blogipostauksista. Palaute on tervetullutta joko tähän tai portaalin artikkeleihin kommentoimalla tai sitten ihan sähköpostitse info@playsson.net
Taas on joulu, kuten joka pirun vuosi tähän aikaan. Jostain syystä on aina vaan vaikeampaa ja vaikeampaa päästä ”joulufiilikseen”… En osta juurikaan joululahjoja, enkä toivo mitään erikoista (uusi puhelin on pakko hankkia). Jos vain saisi tallihommat raiteilleen ja pääsisi ratsastamaan edes vähäsen. 
Mutta tässä video:

ESS perjantaina 11.12.2015.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Minä, me, Playsson.net.

  1. Kiitos ♥ Nyt sitten ensi vuotta odotellessa! Olen ehdottomasti mukana silloinkin, jos apu kelpaa! 😀

  2. Kiitos ja aivan ihanaa joulua teille molemmille, koittakaa nyt ottaa chillisti hetken aikaa :))<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *