Katja Stålhin uusi Kavioliitossa – Vuosi hevosen kanssa -kirja ja äänikirja ilmestyvät!

Katja Stålhin uusi Kavioliitossa – Vuosi hevosen kanssa -kirja ja äänikirja ilmestyvät!

Katja Ståhlin todellinen intohimo ei ole televisio – se on hevoset. Pikkutyttönä haaveiltu oma hevonen on kasvanut jo katraaksi. Lapset ovat jo muuttaneet pesästä ja hevoshulluus päässyt todella lähtemään lapasesta.

Arki hevosten ja koirien kanssa on täynnä yllätyksiä niin hyvässä kuin pahassakin. Osasta löytyy todistusaineistoa valokuvienkin muodossa. Kestääkö selkä, vaan entäs lompakko? Nyt on remmiin liitetty myös kaksi kymmenesosaa kahdesta kilpahevosesta. Ollaanko niiden kanssa matkalla olympialaisiin ja Kuninkuusraveihin vai leivän päälle?

Hevoshulluus syttyy monissa jo lapsena, osa taas villiintyy lajista vasta aikuisena. Oli kummin päin vaan, se on menoa! Hevoshullua voi ymmärtää täysin vain toinen hevoshullu.

Katja Ståhl on tv- ja radioalan ammattilainen ja hevoshullu. Uusi Kavioliitossa -kirja ilmestyi myös äänikirjana 13.10.2023 Katja Stålhin itse lukemana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kavioliitossa30v (@kavioliitossa30v) jakama julkaisu

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *