Joulun tarkoitus on antaa lahjoja.

Joulun tarkoitus on antaa lahjoja.

Laitetaan hyvä kiertämään!


Akro, Roosa ja Putte joulumielellä!


Minulla ei ole joulufiilistä. Ei niin yhtään. En tiedä miksi, joka vuosi se vain laskee entisestään. Ei ole enää sellaista tunnetta, kuin lapsena. Joulumaastot, tallin koristelu, sukulaisjuhlat, lahjojen osto ja saaminen… Olen aina ollut enemmän lahjojen antamisen kannalla, minusta on kiva saada ihmiset iloisiksi. Lahjat onkin ehkä ainut ”traditio” mitä jaksaa vielä toteuttaa, sitäkin pienen budjetin puitteissa. LUMI on varmasti se tärkein! Muutamaan jouluun ei ole ollut lunta! Nytkin vietetään erittäin englantilaistyyppistä joulua täällä etelässä (= vettä).
Mutta sitten itse lahjoihin. Jokainen tietää sadun, jossa itämaan viisaat miehet veivät vastasyntyneelle lapselle lahjoja. Lapsiparka syntyi sopivasti jouluna, vai miten se meni. 😀 Siitä se ajatus sitten lähti… Minä olen taitava hankkimaan lahjoja, ne ovat aina loistavia ja persoonallisia! Tässä kohtaa saa itsekehu haista. Todennäköisesti kovin veto oli se, kun muutama vuosi sitten eräs ”kummityttö” sai paketistaan ponin passin – ja aivan odottamatta! En ole koskaan myhäillyt niin tyytyväisenä, kuin silloin.
Minulla pyörii Playsson.netin toimistossa kaikenlaista sälää. Ehkä pisimpään täällä on hengannet käyttämättömät saksalaiset Luchs Gizelle -nahkasaappaat, kokoa 7½ eli n. 41-42. Niissä ei ole vetoketjuja, eikä nauhoja ja varsi on ihan saakelin kapea. Annan ne ilmaiseksi jollekin, ihan näin joululahjaksi, jos sinulla on antaa minulle jokin lahja. Arvolla ei ole väliä.
Mikäli haluat uudet ratsastussaappaat, jätä alle kommentti! Kerro siinä mitä antaisit minulle ja jätä sähköpostiosoitteesi. Joulu menee pian, mutta ehtii vielä ennen uutta vuottakin postitella. 🙂 P.S. Kannattaa myös muistaa Alexin joululahjahanke!

EDIT 29.12.: Saappaat löysivät uuden omistajan!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *