Lukijakilpailu: kehu blogiasi.

Lukijakilpailu: kehu blogiasi.

Keikutaan 470 lukijan hujakoilla, joten laitan taas palkintoa jakoon!


Nurkissa pyörii ihkauudet VequiComfortin ratsastuskengät, väri ”yellow” (vaal.ruskea) ja koko 35. Nauhat edessä, korkea varsi. Kengät lähtevät sille, joka jättää tähän postaukseen kommentin ja kehuu siinä parhaiten omaa blogiaan (+ osoite). Osallistumisaikaa siihen asti, kun max. 50 blogia on linkitetty! Bring it on! 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Lukijakilpailu: kehu blogiasi.

 1. Hei! Kirjoittelen Englannista pain. Kehuminen on vaikeaa, silla olen kirjoitellut vasta vuoden ja en ole mikaan ammattiratsastaja. Mutta jos kiinnostaa lukea suomalaisen 'toilailuja' Englanninmaalla niin tervetuloa katsomaan osoitteessa: bluenna.blogspot.co.uk!

  … Ja kerrankin olisi tarjolla kengat jotka sopisivat omaan pieneen jalkaani!! 🙂

  Pidan blogistasi, kirjoitat asiantuntevasti ja sujuvasti.

 2. Hei sinnekkin! Blogini kertoo pääkaupunkiseudun tallilla käyvästä tuntiratsastajasta, jolla on hoitohevosia joiden kanssa touhuilla. Blogini on monipuolinen, koska kuvamateriaalia on paljon ja videoita tulee silloin tällöin, kirjoittelen paljon myös tunneistani, tallin kisoista sun muusta mitä hoitajan tehtäviin kuuluu. 🙂 En ole mikään huipputasoinen ratsastaja, joka ratsastaisi huippuhevosilla, vaan 'vasta' opettelija joka koittaa saada mahdollisimman monesta ratsastuksen salasta irti.
  Tulipas tästäkin tönkkö, mutta ehkäpä blogista löytyy enemmän, ei ole kuin noin kuukauden vanha ja postauksia on nyt tullut hieman harvemmin ratsastuskieltoni vuoksi. showcasetime.blogspot.fi

 3. Moi! Blogissani kerron minun ja fwb tammani touhuista. Blogi on hyvin monipuolinen, koska kerron sekä kilpailuista ja valmentautumisesta että muunlaisista tapahtumista mitä perheeni tilalla on. Monipuolisuutta lisää myös tilan muut hevoset ja eläimet joista kerron välillä.
  Blogissa ei ole pitkiä postaus taukoja ja uskallan väittää kirjoittavani suhteellisen virheettömästi. Lähes joka postauksessa on kuvia ja valmennuksista ja kilpailuista on usein videoita. En myöskään täytä postauksia turhilla hymiöillä tai sydämmillä.
  Vaikka hyppään jo metrikymppiä hevoseni kanssa, minulla ei ole noussut se päähän. Kun kerron ratsastuksesta perustelen ne asiat mitkä teen normaalista poikkeavasti. Ylipäätään minulla on järkevä ote hevosten kanssa olemiseen.

  http://tipijaketku.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *