Hevosalan trendit tulevalle syksylle

Hevosalan trendit tulevalle syksylle

Vaikka kesää on vielä reilusti jäljellä, tuovat eri varustevalmistajat vähitellen esille tulevan syksyn mallistojaan. Sisi hevosurheilun harrastajat ottavat innokkaasti syyskauden aina vastaan, eikä syksy 2023 ole poikkeus. Syksyn 2023 hevosmuotiskenessä on kyse toiminnallisuuden yhdistämisestä muotiin luoden ilmettä, joka on sekä käytännöllinen että katseenvangitsija.

Olitpa kokenut ratsastaja tai vasta harrastuksen aloittava, tämän syyskauden trendit inspiroivat sinua täydentämään ratsastusvaatekaappiasi. Valmistaudu laukkaamaan hevosmuodin maailmaan tutkiessamme syksyn 2023 kuumimpia trendejä.

Syksyn 2023 avaintrendit hevosurheilussa

Syksyn 2023 hevosmuoti on rikkaiden ja lämpimien värien omaksumista. Maanläheiset sävyt, kuten syvän ruskeat, poltetun appelsiinin ja oliivinvihreän, ovat vaikuttaneet ratsastusmaailmaan.

Niille, jotka haluavat ilmaista rohkeutta, hevosmuoti syksyllä 2023 tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia esitellä yksilöllistä tyyliä. Kokeile printtikuvioita ratsastushousuissa tai jopa hevosen varusteissa. Et vain erotu joukosta, vaan lisäät myös ripauksen modernia tyyliä outfittiisi.

Sesongin välttämättömiä vaatteita

Mitä tulee hevosmuotiin syksyllä 2023, on muutamia tärkeitä vaatekappaleita, jotka jokaisen ratsastajan vaatekaapissa tulisi olla. Ensinnäkin hyvin istuva ratsastustakki täyteläisessä maanläheisessä sävyssä on välttämätön. Etsi takkeja, jotka tarjoavat tarvittavan liikkuvuuden ratsastukseen. Valitse materiaalit, jotka ovat sekä hengittäviä että vedenpitäviä, jotta pysyt kuivana muuttuvissa sääolosuhteissa.

Ratsastustakin lisäksi laadukkaat ratsastushousut ovat välttämättömiä. Etsi ratsastushousut, jotka on valmistettu kestävistä ja joustavista materiaaleista. Neutraalit värit, kuten beige, navy tai tummanruskea, ovat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka voidaan yhdistää erilaisten paitojen ja takkien kanssa.

Paitojen ja puseroiden suhteen kerrostaminen on avainasemassa syksyn ajeluissa. Aloita kevyestä pohjakerroksesta, joka siirtää kosteutta pois ja pitää sinut lämpimänä. Jatka sitä mukavalla neulotulla villapaidalla tai lämpöfleecetakilla, jotka lisäävät eristystä. Älä unohda investoida muutamaan hengittävään pitkähihaiseen ratsastuspaitaan.

Asusteet ja jalkineet täydentävät hevosurheiluasi

Mikään ratsastusasu ei ole täydellinen ilman oikeita asusteita ja jalkineita. Syksyllä 2023 hevosurheilun muotitrendit tähtäävät antamaan ripauksen hienostuneisuutta.

Jalkineiden osalta ratsastussaappaat ovat jokaisen ratsastajan must have. Etsi saappaita, jotka eivät ole vain tyylikkäitä, vaan tarjoavat tarvittavan tuen ja pidon ratsastukseen. Harkitse sijoittamista korkealaatuisesta nahasta valmistettuihin saappaisiin, jotka kestävät käytössä pitkään. Lisää lämpöä ja mukavuutta valitsemalla saappaat, joissa on talvivuori.

Saappaiden vaihtoehtona toimivat jodhpur-nilkkurit, jotka ovat muotia myös tallien ulkopuolella.

Tyylivinkkejä syksyn värien sisällyttämiseen

Syksyn värien yhdistämisessä on kyse tasapainosta ja koordinaatiosta. Aloita neutraalilla pohjalla, kuten beigellä tai mustalla ja lisää väriä päällysvaatteilla.

Syvän viininpunainen satulahuopa tai pari oliivinvihreitä pinteleitä voivat lisätä ripauksen lämpöä ratsastustyyliin. Jos tunnet olosi rohkeammaksi, kokeile värejä yhdistämällä kontrastivärejä toisiinsa. Esimerkiksi poltettu oranssi ratsastustakki yhdistettynä tummanruskeisiin ratsastushousuihin luo silmiinpistävän ja muodikkaan ilmeen.

Kun on kyse värien yhteensovittamisesta, älä pelkää sekoittaa yhteen eri sävyjä saman väriperheen sisällä. Yhdistä esimerkiksi vaaleanruskea ratsastuskypärä tummanruskeaan ratsastustakkiin saadaksesi yksivärisen ilmeen, joka on sekä tyylikäs että hienostunut. Muista, että kyse on tasapainon löytämisestä rohkeuden ja harmonian välillä.

Kestävät ja eettiset muotivalinnat

Viime vuosina hevosalankin muotiteollisuus on vähitellen siirtynyt kohti kestävämpiä ja eettisempiä käytäntöjä. Etsi tuotemerkkejä, jotka asettavat etusijalle kestävän kehityksen ja eettiset tuotantomenetelmät.

Kun ostat ratsastusvaatteita, harkitse ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten luomupuuvillasta tai kierrätetyistä kankaista, valmistettujen tuotteiden valitsemista. Etsi brändejä, joilla on sertifikaatteja tai kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotka edistävät kestävyyttä muotiteollisuudessa.

Toinen tapa tehdä kestäviä muotivalintoja on investoida laadukkaisiin merkkituotteisiin, jotka kestävät vuosia. Sen sijaan, että ostaisit useita huonolaatuisia tuotteita, jotka kuluvat nopeasti, valitse muutama hyvin valmistettu kappale, jotka kestävät kovaakin käyttöä.

Tässä on muutamia suosittuja brändejä, joita kannattaa pitää silmällä:

Equiline: Moitteettomasta italialaisesta käsityöstään tunnettu Equiline tarjoaa valikoiman ratsastusvaatteita, joissa yhdistyy eleganssi ja innovaatio. Heidän täyteläisissä syksyisissä sävyissä olevat ratsastustakit ovat välttämättömiä jokaiselle muotia etsivälle ratsastajalle.

Animo: Animo on brändi, joka kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Heidän ratsastushousuissaan ja kisapaidoissaan on ainutlaatuisia koristeita ja herkkiä brodeerauksia, jotka lisäävät ilmeeseen ylellisyyttä.

Pikeur: Pikeur on brändi, joka ei kaipaa esittelyä. Klassisista ja ajattomista malleistaan tunnettu Pikeur tarjoaa valikoiman ratsastusvaatteita, jotka ovat sekä tyylikkäitä että kestäviä.

Kingsland: Kingsland on brändi, joka yhdistää saumattomasti muotia ja toimivuutta. Heidän syksyn 2023 mallistossaan on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka sopii täydellisesti muotitietoiselle ratsastajalle.

Syksyn lähestyessä on aika omaksua syyskauden viimeisimmät ratsastusmuotitrendit. Tarjolla on kaikkea maanläheisistä sävyistä ylellisiin kankaisiin ja tekstuureihin. Olitpa klassisen eleganssin tai rohkeiden ilmeiden ystävä, ratsastusmuodin maailmassa on jokaiselle jotakin.

Harkitse kestävien ja eettisten muotivalintojen tekemistä tukeaksesi brändejä, jotka asettavat vastuullisia käytäntöjä etusijalle. Pidä silmällä suosittuja hevosurheilubrändejä. Nouse siis satulaan  ja ratsasta hevosalan trendien maailmaan itsevarmasti ja tyylikkäästi.

Kuvituskuvat: Pixabay

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *