Osallistu lukijakisaan!

Osallistu lukijakisaan!

Hiphurraa, 450+ lukijaa kasassa! Iso kiitos! 🙂


En ole pitkään aikaan järjestänyt lukijakilpailua ja häpeäkseni joudun myöntämään, että kevään kaverikuvakilpailun palkinnotkin odottaa vielä postittamista voittajille… Lupaan, että ensi viikolla asianomaiset saavat postia, prkl!! Mutta nyt itse asiaan… Porkkanana olisi tarjolla Parempaa ratsastusta -kirja (Hevosen ja ponin maailma, Perhemediat). Osallistuminen on helppoa;

Kerro tai linkitä kommenttina blogini paras postaus ja perustelut.
Niitä on 460 kpl ja risat päälle. Niistä tai arkistosta voi valita mieleisensä. Osallistumisaikaa on 4.8. asti. Mukaan ei tarvitse liittää mailiosoitetta tms, otan kyllä yhteyttä voittajaan. Muuten infona, että blogiini tulossa postausta eilisesti Juho Norilon estevalmennuksesta sekä hevosen ostamisesta… Heipähei!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

7 thoughts on “Osallistu lukijakisaan!

  1. Mun mielestä tää "Erikoispostaus: Play Boy." oli ehkä mieleenpainuvin postaus.

    Monesta postauksesta on kyl saanut kivoja vinkkejä omaankin ratsastukseen ja tuo vastaus etupainoisuuteen oli tosi hyvä. Itse olen juuri pohtinut miten voisin saada heposeni käyttämään paremmin takajalkojaan…

    Vaikea valita vain yhtä parasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *