Eestiläiset vauhdissa.

Eestiläiset vauhdissa.

Juho Norilon estevalmennus 25.7. Voistiossa.


Meidän eestiponit eli Muse, Nanna ja Remo olivat edustamassa Norilon estetreeneissä ratsastajineen viime torstaina. Kuskeina tutut ratsastajat, Alex, Aliisa ja Janita. Alex ja Palppa olivat omassa ryhmässään alkupäässä, Janita ja Jesse (ja Salli) myöhemmin.

Menivät alkuun kavalette ja sen jälkeen suhteellisen pitkiä ratoja. Mukana muutamia ns. erikoisesteitä, oksereita ja pystyjä, joissa täytteitä. Muse ja Nanna oli alkuun normaaliin tapaansa tahmeita, mutta lopputunnista löytyi groove ja kaasu! Remo teki joitain kieltoja, onnistuen kuitenkin hyppäämään lopussa 100 cm rataa!! Juho kehui kyllä poneja ja mennään elokuussa uudestaan treenaamaan. Ensi viikolla parit koulukisat, palataan niihin sitten myöhemmin… Käykääpä osallistumassa vielä lukijakisaan! Löytyy alempaa. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *