Eestiläiset vauhdissa.

Eestiläiset vauhdissa.

Juho Norilon estevalmennus 25.7. Voistiossa.


Meidän eestiponit eli Muse, Nanna ja Remo olivat edustamassa Norilon estetreeneissä ratsastajineen viime torstaina. Kuskeina tutut ratsastajat, Alex, Aliisa ja Janita. Alex ja Palppa olivat omassa ryhmässään alkupäässä, Janita ja Jesse (ja Salli) myöhemmin.

Menivät alkuun kavalette ja sen jälkeen suhteellisen pitkiä ratoja. Mukana muutamia ns. erikoisesteitä, oksereita ja pystyjä, joissa täytteitä. Muse ja Nanna oli alkuun normaaliin tapaansa tahmeita, mutta lopputunnista löytyi groove ja kaasu! Remo teki joitain kieltoja, onnistuen kuitenkin hyppäämään lopussa 100 cm rataa!! Juho kehui kyllä poneja ja mennään elokuussa uudestaan treenaamaan. Ensi viikolla parit koulukisat, palataan niihin sitten myöhemmin… Käykääpä osallistumassa vielä lukijakisaan! Löytyy alempaa. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *