Nousujohteista.

Nousujohteista.

NaUran seuraestekilpailut 13.7.


Olimme tänään Nastolan kisoissa pelkästään eestiläisten ruunien kanssa eli mukana Remo ja Muse. Molemmat ponit osallistuivat 60 ja 70 cm luokkiin, joissa oli tyyliarvostelu. Kuskeina taas Janita ja Alex. Radalle oli lykätty taas muuria, lankkua ja lainetta, mutta herramunjee sain hämmästyä kerrankin! KUMPIKIN poneista teki 60 cm nollaradat ja Janita sijoittui kolmanneksi! Myös Alex onnistui sen verran hyvin toisissa estekisoissaan, että hylystä noustiin 7. sijalle.
70 cm luokka ei mennyt niin putkeen… Remo hieman ryysäsi kakkosesteeltä ja meni kolmoselta ohi. Janita korjasi hyvin, mutta ajatuskatkos ja hyppäsikin kakkosen uudestaan. Muse taas väsyi ihan totaalisesti, koska rata oli pehmeä pohjaltaan, samoin verkkaosuus ja hellettä pukkasi. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä molempien ratsukoiden 60 cm ratoihin! Alla nuo paremmat radat videoina… P.S. Maanantaina jännä päivä, Akro pääsee hyppäämään Hollolaan. Kuka on satulassa, se selviää myöhemmin… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *