Estekeskeisyyttä.

Estekeskeisyyttä.

Jostain syystä meillä päin ollaan vaan hypätty…


Lauantaina siis oltiin estekisoissa Nastolassa, kuten edellinen postaus kertoikin. Sunnuntaina Tiina Heltimoinen kävi meillä hypyttämässä seitsemää ratsukkoa ja toiveestani menivät erikoisesteitä. Muutamia kieltoja tuli, mutta kyllähän jokainen niistä yli lopulta pääsi! Tällä alkavalla viikolla hypänneillä hevosilla hieman kevyempää… Harmiksemme shetlanninponien mestaruudet jäävät välistä ensi viikonlopulta! :/ Playsson (pappa 22v.) on joka kesä nyt oireillut lämpöhalvausta, vaikka mitä tekisin. Ollaan kylmätty pyyhkeillä, pidetty päivällä sisällä jne. Eilen sai taas ”kohtauksen”, jonka seurauksena päivystävä eläinlääkäri kävi antamassa kipulääkkeet. Poni on jo miltei normaali, mutta kipulääkkeellä on kahden viikon dopingvaroaika eli ei saada osallistua Ypäjän kisoihin. Onneksi varoaika täyttyy ja päästään Vermon poninäyttelyyn! Sitä en olisi kestänyt.

Tänään oli Akron vuoro leikkiä estehevosta, sillä vein sen Korpikylään Mikael Wahlmanin hypättäväksi. Sain järjettömän hyvän idean, että Akro saisi välillä tuulettaa päätään, kun sillä hyppäisi joku, joka oikeasti osaa asiansa. Niinpä pistin Miksulle viestiä ja hän sanoi, että tuo tänne, tottakai hän hyppää Akrolla! Pelottelin kyllä, että se on umpivahva ja huonolla hyppytekniikalla varustettu kouluhevonen… Hieman jännitti, että mitä siitä tulee, mutta kuski tiesi mitä teki ja Akro oli ihan liekeissä! Hyppäsivät linjaa ja sarjaa sekä vähän tekniikkaa pystyesteellä. Kevyttä ”rataa”, korkeus n. 100-110 cm luokkaa. Miksu kehui Akroa ja sanoi sitä ihan estehevosen malliseksi. Saatiin myös hyviä neuvoja ja analyyseja. 🙂 Sovittiin, että vien Akroa jatkossa Miksulle hypättäväksi pari kertaa kuussa. Sillä pitäisi saada jo tuloksia takapään lihaksiinkin!

Akro estetreeneissä, alemmassa kuvassa allekirjoittanut.
Muse ja Alex Nastolan kisoissa.
Alla kuvia sunnuntain Tiinan tunnilta.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Estekeskeisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *