Megakooste estevalkusta.

Megakooste estevalkusta.

Tiina Heltimoisen estevalmennus 27.4.

 

 

Pahoittelut kahdesta syystä; ensinnäkin siitä, etten ole postannut muutamaan päivään. Olen ollut kuumeinen ja flunssassa, eli erittäin pöhnäinen (ja pilasin vielä Bieberin konserttiin lähdönkin). Tunteja peruttu ja omien ratsastukset olleet nollilla… Onneksi meillä on ihania ihmisiä, jotka auttavat! Pahoittelen myös sitä, että pahoittelin noin kliseistä asiaa…

No anyhow. Pitkäaikainen hevostuttuni ja ystäväni Tiina on jo tovin käynyt kerran kuussa hypyttämässä meidän ratsastajia. Minusta se on erinomaista, että joku muu sanoo mieleipiteitään heistä ”tuorein silmin”. Eilen lauantaina ratsukoita oli seitsemän kappaletta, erittäin eritasoisia. Mukana olivat Roosa & Ramses, Aliisa & Ansku & Muse, Aada & Senni & Nanna, Sini & Playsson ja Oona & Mummis. Raahattiin uudet puomit ja tolpat käyttöön, saavat odotella kentän laidalla meidän keskiviikon omia vappukisoja! Tiistaina tallilaisten pirskeet, party on!

Helatorstaina ajattelin viedä osan tytöistä (ehkä kahdeksan?) Korpikylään estekisoihin. Ennen sitä vielä ensi viikonloppuna match show Urjalassa ja mun pitäisi onnistua selviämään Sally Amsterdamerin kouluvalmennuksesta Mäntsälässä… Psst! Laittakaa vielä niitä kysymyksiä ja toiveita – jookos?

Tässä kuitenkin HUIPPUPITKÄ (siis 8 min, vau…) kooste eilisistä tunneista – ko. valmentajan selostuksen kanssa.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *