Megakooste estevalkusta.

Megakooste estevalkusta.

Tiina Heltimoisen estevalmennus 27.4.

 

 

Pahoittelut kahdesta syystä; ensinnäkin siitä, etten ole postannut muutamaan päivään. Olen ollut kuumeinen ja flunssassa, eli erittäin pöhnäinen (ja pilasin vielä Bieberin konserttiin lähdönkin). Tunteja peruttu ja omien ratsastukset olleet nollilla… Onneksi meillä on ihania ihmisiä, jotka auttavat! Pahoittelen myös sitä, että pahoittelin noin kliseistä asiaa…

No anyhow. Pitkäaikainen hevostuttuni ja ystäväni Tiina on jo tovin käynyt kerran kuussa hypyttämässä meidän ratsastajia. Minusta se on erinomaista, että joku muu sanoo mieleipiteitään heistä “tuorein silmin”. Eilen lauantaina ratsukoita oli seitsemän kappaletta, erittäin eritasoisia. Mukana olivat Roosa & Ramses, Aliisa & Ansku & Muse, Aada & Senni & Nanna, Sini & Playsson ja Oona & Mummis. Raahattiin uudet puomit ja tolpat käyttöön, saavat odotella kentän laidalla meidän keskiviikon omia vappukisoja! Tiistaina tallilaisten pirskeet, party on!

Helatorstaina ajattelin viedä osan tytöistä (ehkä kahdeksan?) Korpikylään estekisoihin. Ennen sitä vielä ensi viikonloppuna match show Urjalassa ja mun pitäisi onnistua selviämään Sally Amsterdamerin kouluvalmennuksesta Mäntsälässä… Psst! Laittakaa vielä niitä kysymyksiä ja toiveita – jookos?

Tässä kuitenkin HUIPPUPITKÄ (siis 8 min, vau…) kooste eilisistä tunneista – ko. valmentajan selostuksen kanssa.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *