Kuvia vappukisoista.

Kuvia vappukisoista.

Tallin harjoitusestekisat 1.5.2013. Kuvista kiitos Erkko Annukalle!

VAS: Janita ja Muse / OIK: Sini ja Lotta, joka jää juuri mahastaan kiinni…

Roosa ja Muse, 80 cm.

VAS: Janita ja Akro / OIK: Aada ja Mummis.

VAS: Aliisa ja Nanna / OIK: Roosa ja Putte.

Aliisa ja Nanna, 80 cm.

VAS: Hanni ja Ramses / OIK: Ansku ja Muse.

Aila ja Playsson.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Kuvia vappukisoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *