Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hei!
Haluaisin kuulla mielipiteitäsi hevosen pitämisestä karsinassa/pihatossa/ulkona. On monia tapoja pitää hevosia, ja esim. ravitalleilla on yleistä, että hevoset ovat huhti-syyskuussa ulkona 24/7, tai ne otetaan korkeintaan päivällä sisälle nukkumaan suojaan helteeltä ja ötököiltä (vs. monet tallit, kun hevoset ovat ötököiden kanssa ulkona helteessä). Jotkut pitävät kilpahevosiakin pihatoissa, suurinosa karsinoissa. Mielipiteitä näistä?
Tahtoisin kovasti tietää, miten siulla on toiminta lähtenyt käyntiin tallin parissa? Oletko mukana valmiissa talliyrityksessä, vai alusta asti itse ollut laittamassa toimintaa käyntiin, kotisivujen perusteella talli on ollut pystyssä kuitenkin jo pidempään?
Ja kiitänpä samalla huippukivasta blogista, ihanaa että pystyt ja haluat tarjota ratsastajille ja asikkaille laadukkaalta vaikuttavaa palvelua! Jos asuisin siellä suunnalla, eksyisin varmasti tallille!
Miten sun mielestä olis hyvä lähtee vahvistaa ex-ravurin laukkaa? Ei osaa vielä mennä muuta ku täysiä. Osaa kyllä nostaa laukan ravista, mutta muuta vaihdetta ei ole kuin kiitolaukka.
Entä miten saisin saman hepan kulkee pyöreempänä, ja tukeutumaan kuolaimelle?
Voisitko tehdä erikoispostauksen Play Boysta? 😉
Kivoja kommentteja tullut, koettakaahan vielä laittaa lisää!
Trakehner-tammallani on vahva, paksuhko kaula ja pitkänomainen selkä. Se kulkee aina todella etupainoisesti, ja sen pää on vaikea saada ylös. Sen saa kyllä helposti fatsastettua pyöreälle selälle, mutta ryhtiä hevoseen ei yli tunnin ponnistelullakaan saa kunnolla. Ja hepalla on melko lyhyet askeleet. Se on herkkä suustaan, ja pysähdykset ravista, ja käyntiin siirtymiset laukasta ovat tälle helppoja, mutta kokoaiminen on ongelma.
Mitä suosittelisit tekemään että saisin heppaa käyttämään paremmin takapäätä, saamaan enemmän ryhtiä ja ylipäätään saamaan painoa taakse?
Miten lähdetään rakentamaan lihasköyhällä hevoselle kuntoa ja lihasta? Entäpä missä muodossa tulisi ratsastaa eri kunnonkasvatusvaiheissa olevaa hevosta?
Palailen tähän aiheeseen piakoin. 😉
Mikä on vahvin, ja mikä pehmein koulain näistä: nivel-, kolmipala- vai suora kuolain?
Mun hepalla revähti pahasti lihas lautasesta tammikuussa. Ollaan nyt vasta palailemassa normaaliin työskentelyyn, ja huomasin että hepo on vaihtanut tässä hiljalleen nelitahtisen käyntinsä lähes täydelliseen passiin. Ennen sen käynti oli vahvin askellajeista, ja kilpailuissa saatiin aina 7 tai 7,5 pistettä.
Ravi on yhä puhdasta, onneksi.
Mutta, miten voisin korjata käynnin takaisin normaaliksi, vai onko se edes mahdollista?
Artikkeleista (http://pennien.blogspot.fi/p/artikkelit.html) löytyy kolmiosainen sarja kuolaimista.
Mitä mieltä olet joidenkin hevosihmisten 'törkeästä' käyttäytymisestä kisapaikoilla yms?
http://pennien.blogspot.fi/2012/08/oikea-kilpailukayttaytyminen.html
Ja törkeällä käyttäytymisellä tarkoitan mm toisten hevosten halveksintaa kovaan ääneen, toisten ihmisten haukkumista kovaan ääneen, v*ttuilua, toisten omaisuuden vahingoittamista yms.
Okei, käynkin lukemassa tuon! 🙂
Voisitko kertoa vähän siitä ajasta, kun kilpailit esteitä? Esim. mitä kisoja kävit, millä tasolla, millaisilla hevosilla?
Vielä yhden kysymyksen tähän laitan 😀
Eli mitä mieltä olet shetlanninponien ratsastajien painorajoituksista ja pituusrajoituksista? Mikä on mielestäsi hyvä?
Kiitos hyvistä kysymyksistä, yritän vastata mahdollisimman pian! 🙂
Täälläkö sai esittää (vielä?) kysymyksiä? 🙂
Minäpä kysyisin sinulta issikoista este/kouluratsastuksessa.
Meillä olisi haaveena joskus hankkia oma heppa. Äitin päätöksellä se tosin tulee olemaan issikka. Itselläni olisi ollut kiinnostusta hevoseen ja este/kouluratsastukseen.
Näkyykö issikoita kisaradoilla koskaan?
Voinko heittaa haaveeni suoraan roskiin edes matalimmista ja helpoimmista esteluokista ja esim helppo c radoista?
Voiko issikalla mennä normaalisti koulu ja estevalmennuksiin?
Muutenkin ajatusta näiden kolmen asian yhteydessä. Issikkaahan ei ole alunperin luotu estehevoseksi tai kilpakouluratsuksi, mutta onko mitään mahdollisuutta edes yrittää?
Ja lisäksi olemassa se töltti ja parhaimmillaan passi vielä..
(Itse olen ratsastanut issikoilla ja hevosilla/poneilla elämäni puoliksi, myös par'aikaa! Kokemusta siis löytyy molemmin puolin! :))
Kaipailen ajatuksiasi! 🙂
Kiitos kommentistasi ja kysymyksestäsi! Vastailen tähän pikimmiten! 🙂
Jee! 😀