Valkea norsu treenaa.

Valkea norsu treenaa.

Näin käy tuhmille poneille…

  
Muse on jo tovin piinannut joitain meidän ratsastajia valmennustunneilla vaarattomilla, miltei jopa surkuhupaisilla, mutta silti niin rasittavilla stopeilla. Ratsastuskoulussa ollessaan ruuna on kehitellyt tunneilta venkoilun taiteeksi – ei vaan silti tajua, että meillä ei homma toimi niin… Koskahan oppisi olemaan nätisti, kun ei se tilannetta auta, jos perseilee… Tänään olisi mr. Mjuus jäänyt vapaalle, mutta eipä päässyt poni pälkähästä! Jesse (193 cm pitkä) lupautui liikuttamaan Musen ja niinpä annettiin ponille kyytiä. Hienostihan tuo norsu vääntäytyi liikkeelle! Tässä olisi jollekin kiva all rounder poni (myyn kyllä, jos joku etsii)! 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Valkea norsu treenaa.

  1. miten teillä on kenttä jo sulanut…? meillä on varmaam 20xm jäätä/lunta eikä kenttää voi käyttää juurikaan 😀

    1. Tätä kaikki ihmettelee ja täytyy sanoa, että niin minäkin! Se kyllä sulaa joka kevät tosi nopeasti, nyt ennätysvauhdilla! Sitä on kyllä lanattu kahden viikon välein talvella – liekö auttanut…?

  2. Jesse ratsastaa kyllä hyvin, eikä näytä (vaikka sitä on) pitkältä ponin selässä! Ihana ulkoasu muutes 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *