Äänestä paras kaverikuva!

Äänestä paras kaverikuva!

Kuka voittaa ja mitä?

Hevosmessujen kaverikuvat on nyt ikäänkuin perattu ja tässä parhaimmat otokset! Huvin ja urheilun vuoksi annankin päätäntävallan tällä kertaa teille, rakkaat lukijat! Äänestäkää paras kuva sivussa olevassa kyselyssä! Eniten ääniä saanut kuva voittaa Kingslandia sisältävän palkinnon ja jaan myös henkilökohtaisen mielipiteeni perusteella pari muutakin erikoispalkintoa. Joten – olkaapa hyvät ja rämpyttäkää äänestysnappeja! 😉 Toivottavasti nimimerkit ovat oikein… P.S. Pahoittelut, että viime aikojen postaukset ovat koostuneet lähinnä informaatiosta, koetetaan saada taas asiaakin aikaiseksi!

EHDOKKAAT:

1) Iida onnistui nappaamaan koko lauman!2) Ankka nappasi kuvaan Aliisan, joka tuntui olevan innostuneempi asiasta…

3) Ella pääsi poseeraamaan Janitan kanssa!

4) Tessa osoittelee vaarallisesti räjähdysherkkää EA:ta!

5) Romsu ja kameraa ujostellut Oona.

 6) Janita taas napattu kuvaan – tällä kertaa vuorossa Heidi.

7) Assilotta vaanii pahaa aavistamatonta raukkaparka EA:ta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

6 thoughts on “Äänestä paras kaverikuva!

    1. Onkohan toi mittari ihan ajantasalla? Assilotalla oli eilen illalla 23 ääntä ja nyt 18, mulla oli 41 ja nyt 20 ääntä..

    2. Laite jakaa äänet prosenttien mukaan, eli siis tasaa annetut äänet määrien perusteella ehdokkaille. Eli on ihan ajantasalla… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *