Instagram.

Instagram.

Kun muutkin, niin minäkin…

Minä ja me muut löydymme nyt Instagramista nimellä pennieplaysson. Pistäkäähän seuraten! Siellä varmasti sellaista materiaalia, jota ei blogissa eikä Facebookissa esiinny… 😉 Ja super! mikä määrä kaverikuvia tullut, tänään vielä aikaa postittaa niitä mulle! Julkaisen voittajan ja muitakin otoksia huomenna tiistaina. Allekirjoittanut suunnistaa kohta puoliin käymään Tallinnassa, eiköhän Insta kerro meiningistä!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *