Instagram.

Instagram.

Kun muutkin, niin minäkin…

Minä ja me muut löydymme nyt Instagramista nimellä pennieplaysson. Pistäkäähän seuraten! Siellä varmasti sellaista materiaalia, jota ei blogissa eikä Facebookissa esiinny… 😉 Ja super! mikä määrä kaverikuvia tullut, tänään vielä aikaa postittaa niitä mulle! Julkaisen voittajan ja muitakin otoksia huomenna tiistaina. Allekirjoittanut suunnistaa kohta puoliin käymään Tallinnassa, eiköhän Insta kerro meiningistä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *