Olitko hevosmessuilla?

Olitko hevosmessuilla?

Tampere 6.4.

VAU! Hieno määrä porukkaa uskaltautui tänään kaverikuvaan meidän kanssa!! Aina joku nyki hihasta, upeaa! Mikäli olet yksi näistä otoksissa olleista, laitathan kilpailukuvasi mailiini (penny@playsson.net) maanantaihin 8.4. mennessä? Silloin voit voittaa KL-palkinnon ja eiköhän jotain ylläreitä laiteta muillekin… 😉

Messuilla oli kova tungos, ilmaisliput tekivät tehtävänsä! En juuri mitään ostellut, ei ollut tarvetta. Pari Stübbenin satulasuojusta, riimun ja Akrolle hengitystielitkua. Meno oli kuitenkin mahtava! KIITOS!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

7 thoughts on “Olitko hevosmessuilla?

  1. No mä en nähnyt ketään teijän tallilaista! Vaiks pyörin kokoajan jossain:D oisin muuten tullu!

    1. Meitä oli n. 15 henkilöä neljässä ryhmässä, pyörittiin ympäriinsä klo 11-15… 😉

  2. Mun viesti ei näköjään tullut, mutta me ei bongattu teitä! Kiitos kuitenkin sinulle kun sain kaverin kanssa käydä tutustumassa Suomalaisiinkin messuihin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *