Olitko hevosmessuilla?

Olitko hevosmessuilla?

Tampere 6.4.

VAU! Hieno määrä porukkaa uskaltautui tänään kaverikuvaan meidän kanssa!! Aina joku nyki hihasta, upeaa! Mikäli olet yksi näistä otoksissa olleista, laitathan kilpailukuvasi mailiini (penny@playsson.net) maanantaihin 8.4. mennessä? Silloin voit voittaa KL-palkinnon ja eiköhän jotain ylläreitä laiteta muillekin… 😉

Messuilla oli kova tungos, ilmaisliput tekivät tehtävänsä! En juuri mitään ostellut, ei ollut tarvetta. Pari Stübbenin satulasuojusta, riimun ja Akrolle hengitystielitkua. Meno oli kuitenkin mahtava! KIITOS!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

7 thoughts on “Olitko hevosmessuilla?

  1. No mä en nähnyt ketään teijän tallilaista! Vaiks pyörin kokoajan jossain:D oisin muuten tullu!

    1. Meitä oli n. 15 henkilöä neljässä ryhmässä, pyörittiin ympäriinsä klo 11-15… 😉

  2. Mun viesti ei näköjään tullut, mutta me ei bongattu teitä! Kiitos kuitenkin sinulle kun sain kaverin kanssa käydä tutustumassa Suomalaisiinkin messuihin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *