400:n lukijan tavoite!

400:n lukijan tavoite!

Ilmoitusluontoinen asia!

Kiitoksia hurjalle määrälle uusia lukijoita, jotka olette löytäneet blogini pariin! Hienoa, että vanhatkin lukijat pysyvät messissä! Yritän julkaista jatkossakin mielenkiintoista, hyödyllistä, monipuolista ja jopa opettavaista materiaalia! Otan vinkkejä ja vihjeitä vastaan myös niistä aiheista, joita ei ole vielä käsitelty.

Kun 400 lukijaa on täynnä, järjestän taas kilpailun. Palkintona jälleen kerran jotain mukavaa, onhan jo laitettu matkaan mm. Roecklin hanskat, GPA:n ja Pikeurin paidat, risteilylahjakortti ja paljon muuta! 😉 *hugs and kisses*

P.S. Olen hieman muokannut blogia. Linkkisivusto poistui, tilalla nyt tallimme hevospalveluista kertova sivu! Käykääpä katsomassa!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *