400:n lukijan tavoite!

400:n lukijan tavoite!

Ilmoitusluontoinen asia!

Kiitoksia hurjalle määrälle uusia lukijoita, jotka olette löytäneet blogini pariin! Hienoa, että vanhatkin lukijat pysyvät messissä! Yritän julkaista jatkossakin mielenkiintoista, hyödyllistä, monipuolista ja jopa opettavaista materiaalia! Otan vinkkejä ja vihjeitä vastaan myös niistä aiheista, joita ei ole vielä käsitelty.

Kun 400 lukijaa on täynnä, järjestän taas kilpailun. Palkintona jälleen kerran jotain mukavaa, onhan jo laitettu matkaan mm. Roecklin hanskat, GPA:n ja Pikeurin paidat, risteilylahjakortti ja paljon muuta! 😉 *hugs and kisses*

P.S. Olen hieman muokannut blogia. Linkkisivusto poistui, tilalla nyt tallimme hevospalveluista kertova sivu! Käykääpä katsomassa!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *