Maneesilla treenaamassa.

Maneesilla treenaamassa.

Hieman ”vaativampaa” ratsastusta.

Olemme olleet työkiireiden takia jo tovin käymättä missään valmennuksessa. Vaikea lähteä mihinkään varsinkaan näin talvella, kun täytyy järjestää kotiin jääville hevosille hoitaja sekä joku mukaan auttamaan. Pitää olla myös sellainen päivä, jolloin tunnit sopii hyvin aikatauluun ja J on vapaalla. Tänään oli sopiva rako, joten suunnistimme ratsastamaan ”vaativammin” omaksi iloksi maneesille. Roosa pääsi mukaan vielä avustamaan! Alempana kuva pikkuhepastani hoitajineen. 🙂

Tämän päivän ratsastus ei ollut omalta kohdaltani parhaimmistoa, sillä selkäkivut hellittivät vasta eilen BackOnTrack -selkätuen ansiosta. Silti yritin kovasti ja hevonen kulki pätkiä ihan kivasti! Tein vähän taivuttelua, avo – voltti – sulku tekniikalla. Tässä hyvänä mielikuvana möläytti Jesse ilmoille lukemansa; avotaivutus on kuin lähtisit voltille ja sulkutaivutus taas voltilta paluu. Haimme myös hieman keskiravia ja pyörittelin laukassa. Pari kertaa onnistuttiin tekemään siedettävä sulkuväistö laukassa ja siitä vaihto. Hevosella vaan niin kauhea tohino päällä laukassa! Kaikki kotitekoiset besserwisserit ovat tervetulleita näyttämään miten tuo hevonen kulkee… 😉 Pitäisi vaan saada oma fysiikka kohdalleen ennen kevättä ja alkavaa kisakautta! Olen aloittanut taas talviharrastukseni, eli uimisen. Se on tehokasta treeniä selkälihaksille! Ja vesijuoksu mummojen seassa vaikuttaa reisiin käsittämättömän hyvin! ;D Uin muutaman sadan metrin verran kerrallaan, sitten on jo puhki! Huomenna vapaapäivä, joten suuntaan taas altaaseen…

Olemme Akron kanssa menossa helmikuun lopulla Karita Kotikulman kouluklinikalle Hämeenlinnaan, mutta yritän ennen sitä ehtiä vielä Blondin luo Hyvinkäälle. Kesän suhteen asiat vielä suunnitteilla, todennäköisesti suunnataan hetkeksi hevosten kanssa Marikalle Viroon. Siellä oli tarkoituksena mennä kesäkuun lopulla yhdet avoimet kisat… Ja sitten on heinä-elokuussa Ypäjän seniorimeeting, jonne olemme menossa koulupuolelle! 🙂 Video vielä loppuun päivän tuuppaamisesta:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Maneesilla treenaamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *