Esteratsastusta vaihteeksi!

Esteratsastusta vaihteeksi!

Juho Norilon estevalmennus 23.1.

Tänään oli ”kevyt” päivä, sillä pidin vain Annelle & Muselle yksärin ja sen jälkeen lähdin viemään meidän ratsukoita Juho Norilon valmennukseen Voistiolle. Esteitä siis luvassa tässä postauksessa, hyppäämässä olivat Aliisa & Nanna sekä Hanni & Ramses. Jälkimmäistä ratsukkoa jännitti aika paljon ja peloteltiinkin Juhoa Ramseksen ns. normikäyttäytymisellä (kisapaikoilla ym.) eli pystyyn hyppimisellä sekä itsensä kaatamisella… 😀 Kotonahan tuo osaa olla jo ihan hevosiksi. Nanna sai heti alkutunnista kehut, että oikein kiva poni. Sitähän meidän Afrikan muumi on! Verryttelivät kavaleteilla ja sen jälkeen poniratsukot hyppäsivät suhteellisen pitkää, mutta tehokasta jumppasarjaa. Hanni keskittyi tänään R:n kanssa löytämään hyvän rytmin kavaleteillä ja saivatkin Juholta ”yksityisopetusta” lopputunnista. Nanna meni superhienosti – eikä Ramses jäänyt yhtään huonommaksi! Ruuna osasi käyttäytyä hyvin vieraassa paikassa, ehkä siitä saadaan vielä kisapolle Hannille (viimeistään sitten Sinille)! Heti kärkeen videokooste, meidän on nuo tummat yksilöt:

Nanna liikkuu koko ajan reippaammin. Nyt Aliisalla sama ratsastusrulianssi edessä yltiölaiskan ja lihavan Musen kanssa, jotta saadaan se radoille kanssa! Tällä hetkellä arvomme, kummalla Palppa lähtee Tampereen Hevosmessuille – Nannalla vai Musella. Nanna vaikuttaa tällä hetkellä valmiimmalta eikä sano mistään tilanteesta mitään. Toisaalta Aliisa selvisi siellä hienosti viime vuonna myös hysteerikko-Voodyn kanssa… En ole siis huolestunut, vaikka Muse lähtisikin. 🙂 Aliisa osaa itse päättää. Vakavammin otan huutosakin kasaamisen.

Mutta takaisin Norilon valmennukseen! Olimme kaikki kovin tyytyväisiä! Mr. Norilo on valmentajana erittäin ystävällinen, kohtelias ja ottaa jokaisen ratsukon huomioon. Menemme taatusti uudestaan (tai mitä minä nyt istun vaan katsomossa ja ajan hevosautoa), jos vaikka Aliisa menisikin Musella ja luovuttaisi Nannan siksi aikaa Sinille. 🙂 Miinuksena täytyy mainita verryttelyn järjestäminen… Jos maneesissa verrytellään samaan aikaan, kun muut on tunnilla (3 kpl), voisivatko verryttelyratsukot (3-4 kpl) katsoa eteensä ja pysyä poissa tieltä? Allekirjoittanut täti taas kihisi katsomossa tuskaillen muiden ratsastusta… 😉 Tässä vielä lopuki pari surkeaa kännykuvaa maneesiolosuhteista.

Ja hei – käykää äänestämässä blogini kuukauden parhaimmaksi Voitto kotiin -blogissa! Iso kiitos.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

6 thoughts on “Esteratsastusta vaihteeksi!

  1. Äänestin sun blogia tuossa äänestyksessä :3 koska se on vaan noista vaihtoehdoista yksinkertasesti paras!

  2. Herranjee minkä mittasen jumppiksen Juho laittanu ponitytsyjen päänmenoks 😀 Mäki äänestin sun blogia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *