Aliisa ja Lotta heppalehdessä.

Aliisa ja Lotta heppalehdessä.

Tsekatkaa Villivarsan uusin numero 3/2012, s. 26.

Aliisa ja Lotta pääsivät VV:n juttuun mukaan, jossa kerrotaan neljä tapaa harrastaa hevosurheilua:

(Parempi versio tallimme Facebook -ryhmässä!)

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *