Totaalinen angstin valtaan antautuminen.

Totaalinen angstin valtaan antautuminen.

”Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt. Älä antaudu angstin valtaan.”

Tein jo suurinpiirtein kaikki nuo edellämainitut. Olen sellainen ihminen, etten harrasta netissä asioista vinkumista, mutta kaipa nyt tänne blogiin voin vähän vuodattaa… Olin siis 98 % valmistautunut luopumaan huomenna Voodystä. Sillä kävi koeratsastaja viime viikolla ja he tykkäsivät siitä kovasti. Voody myynnissä seurahevoseksi ja/tai kevyeseen köpöttelykäyttöön, mutta ihmiset tuntuvat hakevan vaan edullisesti jotain raahkaa, jolla voisi vielä ehkä ratsastella hiki hatussa. No ei tällä ainakaan. Eilen kävi eläinlääkäri tekemässä sille ostotarkastuksen (miksi? en tiedä, ostajan toive…) ja se reagoi odotetusti taivutuksiin. Tänään ostajat sitten ilmoittivat, etteivät otakaan ruunaa. Niinpä olen lähtöpisteessä taas ja kaksi viikkoa aikaa saada ruunalle uusi koti, ennen Viroon lähtöä.

Koskahan oppisin, ettei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa? JOKA KERTA avaan suuni ja riemuitsen asiasta jollekin, vaikkei kaikki ole vielä varmaa ja sitten taas käy näin. Perkele, pessimisti ei pety! Se pitäisi sisäistää. 😉 Lisäksi harmittaa pari muutakin asiaa, joiden toivon lopulta selviävän. Toisten auttaminen ja ystävällisyys voi olla välillä sieltä ja poikittain…

Joten, jos joku etsii kivaa köpöheppaa, minulta löytyy nyt edullisesti! 🙂 Tule katsomaan ja tee tarjous! Voodyn myynti-ilmoituksen voi tsekata täältä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Totaalinen angstin valtaan antautuminen.

  1. Hevosen, jolla kerrotun mukaan kulumaa oikeassa etusessa, ei kuulu reagoida taivutuksissa 3-4 joka jalkaan. Onko ihme, jos ostaja peruu kaupat tajutessaan, että hevonen on täysin risa, eikä kyse todellakaan ole mistään yhden etusen kulumasta? Ostajaehdokkaille kannattaa kertoa suoraan, että hevonen on kipeä joka kintusta, eikä puhua mistään yhden koiven kulumasta. Kiva, että Voodylle näköjään löytynyt uusi koti, mutta muiden ostajaehdokkaiden haukkuminen netissä ei ole kovin ammattimaista, ja sen lisäksi erittäin lapsellista. Hyvää syksyn jatkoa. T. Linda L.

  2. Missähän kohtaa olen ostajaehdokkaita haukkunut? Tarkastus tehtiin ostajien toiveesta ja koska en ole ennustaja, en voinut tietää taivutuksien tulosta. Kerroin aluksi vain sen, mitä minulle oli hevosesta 2 kk takaperin kerrottu. Taivutusten jälkeen asiasta heti ilmoitin ja lähetin ell paperit mailitse. Ymmärtääkseni olen sinun kanssasi asiasta silloin ollut tekemisissä ja asia on mielestäni tältä erää selvä. Kuin myös – netissä asioiden selvittäminen jälkikäteen blogikommenteiden kautta on kovin lapsellista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *