Pitäiskö vaikka kloonautua?

Pitäiskö vaikka kloonautua?

Kisajärjestäjän stressi iskee.

Ensi viikonloppuna siis shetlanninponien koulu- ja estemestaruudet Asikkalassa. Järjestäminen on abouttiarallaa pitkälti pelkästään minun pienillä hartioillani, mutta en valita! Itse hain kisoja järjestettäväksi ja aion ne kunnialla viedä läpi! Ne hoidetaan yhteistyössä Suomen Shetlanninponiyhdistyksen ja meidän tallin sekä seuran kanssa. Viime päivinä olen tullut siihen tulokseen, että Dolly-lampaan lisäksi myös minut täytyisi kloonata. Tekemistä on aivan hirveästi vielä! Nyt olen saanut (pitkän taistelun Equipe-ohjelman kanssa) alustavat lähtölistat sekä kilpailijatiedotteen nettiin julkisiksi. Onneksi olen nakittanut tallilaisia kisoihin töihin toimihenkilöiksi…

Normaali reaktioni kilpailutoimijana.

Iltapäivällä lähden hoitamaan muita käytännön asioita. Mestaruusloimet tulivat viime viikolla ja ovat muuten aikas päheät! Pokaalit on tilattu, käyn niitä kyselemässä samalla. Yhditys onneksi tuo ruusukkeet sekä mitalit, mutta ajattelin erään toisen ratsutallin tavoin lahjoittaa itsekin vielä jonkin erikoispalkinnon. Suurin homma on kouluarvosteluiden sekä estepöytäkirjojen kopiointi (n. 180 kpl yhteensä), mutta sen työn annan ihan kopiointifirman hoitaa. Mitäs vielä… Aivan, opastekyltit pitää vielä tuunata vanhojen pohjalta!

Loppuviikko menee siis säätäessä, joten seuraavaa postausta vasta ensi viikon puolella, kun mestaruudet (toivon mukaan loistavasti) hoidettu! 🙂

Check this out: www.playsson.net/shettis2012!

Minä ja pari Angry Birdsiä…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Pitäiskö vaikka kloonautua?

  1. Juu! Lauantaina olen käyttöluokissa sihteerinä, sunnuntaina kahden ponin (rp ja she) kanssa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *