Lukijakisan tulos.

Lukijakisan tulos.

Ihan itse päätin nyt voittajan.

Jätin arvontakoneen tällä kertaa rauhaan ja jaan palkinnon kilpailuun osallistuneista haluamalleni henkilölle ikään kuin tsemppinä. Se onnekas, joka saa shettissolmion palkinnoksi on Alex (Alexilta löytyy useampi blogi, selaa tästä!). 🙂

Laitatko Alex minulle sähköpostilla osoitteesi (penny@playsson.net), niin laitan postia tulemaan?

Playsson onnittelee!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *