Lukijakisan tulos.

Lukijakisan tulos.

Ihan itse päätin nyt voittajan.

Jätin arvontakoneen tällä kertaa rauhaan ja jaan palkinnon kilpailuun osallistuneista haluamalleni henkilölle ikään kuin tsemppinä. Se onnekas, joka saa shettissolmion palkinnoksi on Alex (Alexilta löytyy useampi blogi, selaa tästä!). 🙂

Laitatko Alex minulle sähköpostilla osoitteesi (penny@playsson.net), niin laitan postia tulemaan?

Playsson onnittelee!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *