Horse Fair, osa 2.

Horse Fair, osa 2.

Simppeli videopostaus.


Tässä vielä messujen tunnelmia sunnuntailta videon muodossa! Pahoittelen hyvin yksinkertaista pätkää, sillä uusi kone on vielä vähän outo ja muutto Orimattilaan on vienyt voimat sekä hermot… 😉 Työt on rästissä ja omat treenit retuperällä! Ensi viikolla kunnon työrupeama ja satulaankin voisi kömpiä, jos meinaa jotain kisatakin…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *