Horse Fair, osa 2.

Horse Fair, osa 2.

Simppeli videopostaus.


Tässä vielä messujen tunnelmia sunnuntailta videon muodossa! Pahoittelen hyvin yksinkertaista pätkää, sillä uusi kone on vielä vähän outo ja muutto Orimattilaan on vienyt voimat sekä hermot… 😉 Työt on rästissä ja omat treenit retuperällä! Ensi viikolla kunnon työrupeama ja satulaankin voisi kömpiä, jos meinaa jotain kisatakin…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *