10 parasta videopelihevosta

10 parasta videopelihevosta

Pelaajia on kaikenlaisia. Jotkut valitsevat pelit taidetyylin mukaan, toiset valitsevat äänimaailman, toiset pitävät vedonlyönti NetBet -sivustoista ja toiset pelaavat vain eläinpelejä. Tämä artikkeli on tarkoitettu pelaajille, jotka rakastavat hevosia. Itseänsä kunnioittava peli tarjoaa hevosia. Mistä videopeleistä löydät erityisesti nelijalkaisia ystäviä, selviää tästä (täysin satunnaisesti lajitellusta) hevosluettelostamme.

 

  1. ”The Legend of Zelda”

Eponan myötä Link sai uskollisen kumppanin pelissä ”The Legend of Zelda: Ocarina of Time”, joka on hänen puolellaan Hyrulen seikkailuissa. ”Breath of the Wild” -pelin avulla ”Zelda” -sarjasta tuli jopa uusi edelläkävijä, kun on kyse kavioeläimistä: villihevoset ovat Hyrulessa eläviä olentoja, joiden hahmoja on mukava halailla.

  1. ”Witcher 3”

Geralt von Rivia ei ole enää nuorin, eikä hänen hirviömetsästäjän työnsä ole aivan vaaraton. Siksi ei ole yllättävää, että noita on kuluttanut useita hevosia uransa aikana. Mutta valkoinen susi on tapojensa orja: hän antaa jokaiselle nelijalkaiselle kumppanilleen aina nimen Roach. ”Witcher 3” -pelissä uskollinen eläin on aina sekunneissa paikalla – riippumatta siitä, missä jätit sen viimeiseksi. Noituus!

  1. ”Darksiders”

Mikä on maailmanlopun ratsastaja ilman hevostaan? Kuten ”Darksidersiin” sopii, tätä hevosta ei voi unohtaa pelistä. Sen tuliset kaviot saavat maan tärisemään ja kun omistaja kutsuu sitä, se saapuu liekkien keskeltä. Sen ulkonäön voi valita pelottomalle kumppanille sopivaksi.

  1. ”Red Dead Redemption: Undead Painajainen”

Kun puhutaan maailmanloppujen ratsastajista, DLC: n ”Undead Nightmare” -videopelissä ”Red Dead Redemptionissa” villin lännen maailmanlopun synkkien varoittajien hevoset hyökkäävät – ja vain John Marston voi päihittää ne! Mystiset olennot ovat tietysti voimakkuudeltaan varsin ylivoimaisia ​​verrattuna maallisiin serkkuihinsa nähden ​​ja näyttävät myös vieläkin coolimmilta.

 

 

  1. ”Shadow of Colossal”

Poika ja hänen hevosensa kulkevat synkän, tyhjän maailman läpi ja taistelevat valtavia kolosseja vastaan. Tarina on yksinkertainen, mutta kiehtova ajatus ”Shadow of Colossal” -pelin taustalla. Agro on tamma, joka kuljettaa päähenkilön joutomaiden läpi hetkessä ja tuo hänet taisteluista pois ketterillä kavioilla. Jos tiedät oikeat näppäinyhdistelmät, voit jopa opettaa eläimille temppuja!

  1. ”Last of us”

Apokalypsiin tarvitaan kaikki löydettävä apu ja Callus on oikea ystävä oikeaan aikaan Joelille ja Ellielle. Ruskea ori on aina uskollinen kahdelle sankarille ja rakastaa erityisesti Ellietä pelin edetessä. Vielä dramaattisempi on hetki, jolloin käy selväksi, että Callus ei valitettavasti saa nähdä pelin loppua …

  1. ”Battlefield 1”

Moottoroidut kuljetusvälineet ovat enemmän ”se juttu” sotapelien pelaajille, mutta koska ”Battlefield 1” tapahtuu ensimmäisessä maailmansodassa, ratsuväki on edelleen vakavasti otettava voima taistelukentillä. Tämä johtuu tietysti siitäkin, että ne ovat paljon pelottomampia, varmajalkaisia, helpommin hoidettavia ja luodinkestävämpiä kuin mikään oikea hevonen voisi koskaan olla. Silti ne sopivat upeasti ”Battlefield 1:een”, joka on tarjoaa enemmän hauskuutta kuin liiallista realismia.

  1. ”Elder Scrolls 5: Skyrim”

On hyvä syy siihen, että myös Elder Scrolls 5: Skyrimin on tässä listassa. Pelissä olevan hevosen nimi on Shadowmare. Shadowmare on demoninen kylmäverinen hevonen, jolla on tulipunaiset silmät ja se voi jopa tappaa lohikäärmeen. Tästä mahtavampaa hevosta saa etsiä!

  1. ”Red Dead Redemption 2”

”Red Dead Redemption 2:ssa” on epäilemättä kaikkien aikojen realistisimmat videopelihevoset. Ne näyttävät uskomattoman aidoilta, syövät ja juovat, ovat iloisia siitä, että niitä rapsutellaan. Ja aivan kuten todelliset hevoset, nämäkin pelkäävät kovaa ääntä ja villieläimiä. Pelin aikana kehität läheisen suhteen maatilan elämään. Ei siis ihme, että yksi pahimmista kokemuksista pelissä, on mahdollinen tilanne menettää hevonen.

  1. ”Assassins Creed Origins”

Hevosia on melkein jokaisessa Assassin’s Creed -pelissä, osa on parempia kuin toiset. Muutamat ensimmäiset pelit kärsivät vanhemmasta grafiikasta, kun taas Odysseyssa on valittu näyttävyys.  Toki Origins-hevonen voidaan nähdä ravaavan katoilla, mutta on se silti parempi kuin että hypätään vuorelta vahingoittumattomana.  Animaatio on tässä ehdottomasta ppelisarjan paras ja hevoset toimivat eri tavalla nopeuden ja liikkeen suhteen.

 

 

Kuvituskuvat: Pixabay

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.