Mitä ei kannata laittaa myynti-ilmoitukseen.

Mitä ei kannata laittaa myynti-ilmoitukseen.

 

Ohessa vielä kyseinen ilmoitus, josta puhun videolla:

Myynti-ilmoxd2

Kuvituskuva: Pixabay

 

 

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Mitä ei kannata laittaa myynti-ilmoitukseen.

  1. Mun täytyy sanoo, että tossa kun alkukeväästä etsin uutta hevosta ja selailin ilmoituksia, niin voi morjens mitä ilmoituksia ja vaatimuksia niissä oli. Puhumattakaan juuri noista superpitkistä myynti-ilmotuksista. Ei tosiaan tarvitse koko elämän kertaa hevosesta kertoa, etenkään kun ne oli siinä yhdessä pötkössä, ilman jäsentelyä, pilkkuja, pisteitä tai isoja alkukirjaimia.

    Tosin onhan se kiva tietää hevosesta mahdollisimman paljon, mutta kyllä sitä kerkeää jaaritella hevosen kokeilun yhteydessäkin. Tärkeintä itselle oli juurikin se ikä, sukupuoli, hinta, osaaminen ja luonne, sekä mielellään myös video, jos hevonen asui jossain jumalan selän takana. Ei huvittanut lähteä ajamaan 500 km, jos videolta jo näki, ettei hevonen itseään miellytä.

    Parhaimman hevosen kuitenkin ostin myyntitallilta, ei turhia vinkumisia jälkikäteen, kuinka hevosen kanssa tehdään sitä, tätä ja tota väärin. Itse koin sen myyntitallilta ostaminen järkevämmäksi, etenkin kun oli suht tuttu myyjä, jolta on tullut meidän tallille monen monta hevosta. Kaikki sujui kaupoissa juuri niin kuin pitikin, ei tullut yllätyksiä puolin tai toisin. 🙂

  2. Nää murretyypit on kamalia, vielä kun luulevat olevansa hauskoja. Arghh ne ottavat aivoon. Ja miksei sitä hintaa voi suoraa laittaa esille ja nimeä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *