Kuulumiset kuvina.

Kuulumiset kuvina.

Heipä hei jälleen – palauttelen blogiani taas elävien kirjoihin! Tästä syystä pyrin nyt aloittamaan postaustahdin pienillä, kevyillä aiheilla. Tänään ilahdutan teitä kuvakoosteella kevät-kesän menoista. Miten teillä on kesä mennyt? ?

 


Alkukeväästä olimme Laukka -korujen VIP-illassa vieraina. Minun kohdaltani ilta päättyi siihen, että join vahingossa alkoholia sisältänyttä boolia, eikä kipulääkitys oikein toiminut sen kanssa… Onneksi en ehtinyt ihan urpona lipittää. Kuvassa vasemmalta ihanat Anni ja Ossi sekä tietenkin minä ja Alex.

 

Kevään messuille saapui uusia promotarroja, jotka meni kuin kuumille kiville!

 

Playsson.net tuotti maaliskuun Helsinki Horse Fair -messuille some-aiheista sisältöä sekä palkitsi vuoden 2017 parhaimmat hevosblogit. Oli huikean hieno viikonloppu!

 

Sain huhtikuussa työpaikan Tallinnasta, Avon Cosmeticsilta. Asuin kaupungin keskustassa vitoskerroksen ”penthousessa”. Unelmaduuni, jonka jouduin sitten jättämään saadessani vihdoin lähetteen fysiatriseen kuntoutukseen. Tällä hetkellä olen pitkällä sairauslomalla ja odotan kuntoutuksen alkua… Niska- ja selkävamma vaivaa päivittäin, kymmenen vuotta kovilla kipulääkkeillä tekee myös muulle kropalle huonoa…

 

Näkymä Tallinnan toimiston ikkunasta, minun työpisteeltäni. Not bad at all.

 

Pärnun ranta on yksi lempipaikkojani maailmassa. Joskus olisi mukavaa voida viettää siellä pidempikin aika. Tallinnasta ajaa Pärnuun reilun tunnin verran ja auton saa hyvin parkkiin lähelle rantaa. Menee siis ihan päiväreissunakin. Paitsi, jos ajaa kaverin kytkinvikaisella Dodgella…

 

Tapasimme kesällä Viron Niitväljan ratsastuskeskuksessa ranskalaisen hammasguru Rodolphe Baillyn. Taitava, sympaattinen setämies, joka tiesi mitä teki. Baillysta on juttu kesäkuun Riders Magazinessa (4/18).

 

Meidän tallityttö Heini pääsi ripille, Rex sai kunnian toimia rippikuvien virallisena maskottina. Eikä turhaan, onhan kyseessä komea herrasmies! Tämä kuva on yksi lemppareistani.

 

Kun koirat oli mummolassa hoidossa, kissat alkoivat krebata… Tässä Piibs ja pesusieni, jota piti kanniskella ympäri asuntoa. Olisi nyt sitten siivonnut samalla jotain.

 

Paras ja ainoa ystäväni Anni oli puoli vuotta Wienissä opiskelemassa. Hän teki paluun Suomeen heinäkuussa ja tuli heti tarkistamaan Pekan voinnin. Kai… Kuvan perusteella hän tekee nenäontelon tähystystä.

 

Palomaalla äitini on syöttänyt ponin pallukoiksi. Ja mihin aika menee? Lotta oli hetki sitten maitovarsa, nyt 10-vuotias paksupeppuinen ponieläin. Playsson taas täytti kesäkuussa kunnioitettavat 27 vuotta!

 

Alice on ihan uusi tuttavuus.

 

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Kuulumiset kuvina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *