The Woman Who Married a Horse.

The Woman Who Married a Horse.

Kirjavinkki vaikkapa joululahjaksi!
Roosa ja meidän ponitamma Tessa.
Pari vuotta sitten pääsin mukaan malliksi taidekuvaaja Wilma Hurskaisen tulevaan kuvakirjaan. Tässä välissä ehdin jo vähän asian unohtaakin, mutta nyt asia tuli taas ajankohtaiseksi, kun kirja vihdoin julkaistiin! The Woman Who Married a Horse kuvaa ihmisen ja hevosen välistä suhdetta. Hevonen on yleisesti esitetty taiteessa itseään täydentävänä tai tulkintoja pakenevana symbolina. Hevonen viittaa voimaan, viisauteen ja pitelemättömyyteen. Se kertoo kaipuustamme hallita jotakin itseämme vahvempaa. Sarjan nimi on laina kiinalaisesta tarinasta, joka kertoo silkin synnystä. Sinänsä osuva, sillä eiköhän me kaikki hevosihmiset olla jollain tasolla ”naimisissa” hevostemme kanssa. Teemme kaikkemme niiden eteen, oli se sitten pumpuliin käärimistä tai luonnollisen vapauden tavoittelua. Ehdotonta rakkautta, onhan se oma mussukka aina vaan paras. Joskus (aina) menee jopa sen oikean puolison ohi… 😉
”Eiköhän me kaikki hevosihmiset olla jollain tasolla ”naimisissa” hevostemme kanssa.”
Meidän osuus kirjan kuvauksista tehtiin useamman päivän aikana. Nakitin ratsastusosuuksiin kummityttöni Roosan, josta tulikin huikean kauniita kuvia! Wilmalla oli paljon visioita, jos jonkinlaisessa puskassa kyykin ponien kanssa ja vaihtelin ilmeitä. 😀 Silti kirjaan tietty päätyi vain murto-osa otoksista. The Woman Who Married a Horse on tajuttoman näyttävä ja hieno teos! Wilman aiempi kirja antoi jo osviittaa, mutta koska tämä on hevosaiheinen, on se toki visuaalisempi ja kolahtaa hevosihmisiin.
Wilma on sunnuntaina 20.11. Lahden Blogiexpossa kertomassa kuvaamisesta, kannattaa tulla paikalle! The Woman Who Married a Horse -kirjan voi tilata netistä tai ostaa tuolloin Blogiexposta. Hinta noin 40 euroa. Superhyvä idea joululahjaksi kenelle vaan!
Allekirjoittanut ja friisiruuna Vespa.

Kaunis myös kansien ulkopuolelta!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.