Yhden naisen show.

Yhden naisen show.

Ja monta näytöstä esiintyjineen.

Vähänkö ärsyttävää, kun blogin luonnoksiin tallentuu uusia postausideoita, mutta en vaan saa aikaiseksi tehdä niitä valmiiksi. Olikin juuri puhetta, että en voi vaatia meidän tiimibloggaajilta hurjaa postaustahtia, kun oma blogi on ihan retuperällä… Kaikki kirjoitusaika menee portaalin puolelle tuotettavien artikkeleihin.
Kokonaisuudessaan tämä on ollut yhden naisen show, joka on tehnyt kaikesta rankkaa. Eikä todellakaan syy siihen ole se, että tiimi olisi jotenkin laiska tai aikaansaamaton, vaan se, että vielä tässäkin vaiheessa Playsson.netin toimintaa on pakko tehdä kaikki itse ensimmäisenä. Jonkinlainen yrittäjän vastuu kait. Jos tiedätte, mitä tarkoitan? Tänä kesänä on onneksi jo mahdollista jakaa vastuuta muillekin, kun sävelet ovat niin sanotusti koko ajan selvemmät.
Business and pleasure yhdistyi tämän viikon alussa, kun meidän tiimi suuntasi Viron Saarenmaalle vierailemaan Ratsukievariin. Paikka järjestää enimmäkseen suomalaisratsastajille maastoratsastusta ja vaelluksia. Roadtrippiin kuului Roosan ja Annin lisäksi tietysti Alex sekä vierailevana bloggaajana Petra. Lähdimme matkaan maanantai-iltana yöpyen laivassa ja ajoimme tiistaiaamulla Virtsuun, sieltä lautalla Muhun saarelle ja sen läpi Saarenmaalle.

Roosa ja Petra ratsuineen unelmaympäristössä!
Majoituimme hellyyttävissä mökeissä, saunoimme ja söimme hyvin. Kertakaikkisen viihtyisä paikka ja mukavia ihmisiä! Portaaliin on tulossa parempi sepustus ensi viikolla. En itse ratsastanut kuin tunnin lenkin keskiviikkona, mutta muut pääsivät toteuttamaan kaikkien heppatyttöjen (ja -poikien) unelmaa – laukkaamaan merenrannalle! Koko reissusta eniten kärsi varmasti vain Volvo, jonka iskarit olivat loppusuoralla päästessämme Saarenmaan kiinnostavilta teiltä Tallinnaan… 😉 Seuraava matka Viroon on jo puolessa välissä heinäkuuta, kun suuntaamme Ruilaan seuraamaan Cavalor® Baltic Summer Cup -kilpailua Eestin Ratsastajainliiton kutsumana. Neuvottelemme samalla tulevan syksyn Tallinnan Horse Show’sta.
Olisi niin paljon kaikkea kerrottavaa, mutta aiheet olisivat niin sillisalaattia, ettei siitä saisi mitään selvää. Jos onnistuisi vihdoin saamaan ulos myös ihan oikean hevospostauksen… Ensi viikolla on Ypäjällä Finnderby, joka pitää meidät juhannusviikonloppuna kiireisenä. Muutamme heinäkuun aikana Honkalan tilalle, lähemmäs Ypäjän keskustaa, mutta avaamme Playsson.netin toimitilat ja showroom -myymälän jo perjantaina 1.7. Jälleenmyymme jatkossa mm. St. Hippolytin rehuja sekä House Of Horsesin tuotteita. Muutakin ”oheistoimintaa” on, kuten täysihoitopaikkoja ja valmennusta, niistä lisää myöhemmin… Nyt meillä on virallinen kivijalkapaikka toimistolle!
Oliskohan nyt paikka hankkia ruokapalkalla assari…?

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *