Kiiltokuvablogi.

Kiiltokuvablogi.

KESÄ!


Mauno ja Rex nauttivat alkaneesta laidunkaudesta.
Olen niin kesäihminen, kuin mahdollista. Minun kalenterissani kesä alkaa maaliskuussa ja päättyy lokakuussa. Talvikauden voisin nukkua talviunta korkki ahterissa, niinkuin muumi konsanaan. Kesä on aikaa, jolloin voi elää ja sen jälkeen vaeltaa talvi horroksessa.
Töitä on ollut paljon, jonkinlainen urakka oli järjestää Playsson.net Fair Play Cupin kolme ensimmäistä osakilpailua toukokuun aikana. Onneksi kaikki meni hyvin ja kilpailusarja on mallillaan! Viimeinen osakilpailu ja finaali ratsastetaan 11.6. Kirkkonummella, Peuramaan tiluksilla.
Liiketalouden opintoni etenevät opintosuunnitelman mukaisesti. Olen suorittanut jo kaksi näyttöä; asiakaspalvelun ja asiakkuuksien hoidon, saaden molemmista arvosanaksi kiitettävä 3. Kohta alkaa opiskelujen suhteen ”kesäloma”… 🙂 Meidän residenssimme on ollut nyt miltei vuoden Ypäjällä, joten auton mittariin kertyy kilometrejä, kun ajelee paikoista toiseen valmentamaan tai hoitamaan juttukeikkaa. Ypäjällä on paljon mahdollisuuksia hevosalan yrittämisen ja lähinnä sen kehittämisen suhteen, joten haistelen tuulia.

Oho, välillä pystyy harrastamaan ihan fyysistäkin hevosurheilua!
Mukavaa kesän alkua! Tämän postauksen kuvat on ottanut Alex.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *