Alter ego.

Alter ego.

Alter ego = latinaksi ”toinen minä”.

Alex & Mauno kisoissa. Ponimutsi.. tai siis vaimo kannustaa kameran tällä puolella.

Blogini on palannut toimintaan lyhyen huoltokatkon jälkeen! Kiitos vaan kaikista hysteerisistä viesteistä, joita sain. 🙂 Olen pitkään pohtinut ulkoasun uudistamista vähän reilummin ja onneksi Graphiques GW:n Ida taituroi sellaisen. Eipä tuo nyt niin reilusti uudistunut, samassa mallissa junnataan… 😉 Miksi vaihtaa toimivaa stailia? Tarkoitus olisi vielä siirtää blogi omalle palvelimelle ja tehdä siitä enemmän nettisivumainen.
Ulkoasun pohtimisen lisäksi olen uhrannut ajatuksia paljon moneen muuhunkin asiaan. Tuntuu, että pohdin ja suunnittelen koko ajan, mutta toteutus häämöttää vasta jossain hamassa tulevaisuudessa. Ajelehdin jossain ohutpilvessä koettaen saada palikat pikkuhiljaa paikoilleen. Olisiko jopa jonkinlainen identiteettikriisi kyseessä…? Olenko nyt yrittäjä vai bloggaaja? Valmentaja vai hevosenomistaja? Vai kaikkea näitä? Olen tästä ennenkin maininnut, mutta vajaan vuoden olen istuttanut taimia ja odotan hartaasti, koska saan poimia hedelmät. 😉 Päivittäin 400 km Volvon ratissa ei ole mikään ihme, viime viikolla olin tien päällä 14 tuntia. Palavereja, töitä, valmennettavia.

”…tämä blogi kertoo pitkän tarinan siitä, miten elämä vie.”

Muutaman kerran olen päättänyt, että nyt laitan blogini kiinni. Mitä annettavaa minulla on, koska en enää ratsasta tai kilpaile. Lähinnä kitisen ja valitan kaikesta. Olen vissiin saanut tittelin Suomen masentavimmasta blogista. 😀 Negatiivisuus, pessimismi, realistisuus – sama asia. Enpä ole laittanut kiinni, sillä tämä blogi kertoo pitkän tarinan siitä, miten elämä vie. Siihen kuuluu lukemattomia ihmisiä, hevosia, onnistumisia ja pettymyksiä. Vaikka kompuroi, löytää silti joka kerta itsensä taas seisomasta jaloillaan. Ehkä olen liian tyhmä antamaan periksi, ei kuulu tapoihin. Playsson.net on käytännössä rakennettu tyhjästä ja jatkossakin pusken sitä eteenpäin. Ja kaipa joku tätä blogia lukee, ainakin mitä kuukausitilastojen neljä-viisi numeroisiin lukuihin on uskomista… #tyrkky
Olen saanut palautetta, jossa on harmiteltu sitä, etten kerro juurikaan enää valmentamisesta tai postaa tuntisuunnitelmia. Kuinka ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä tavoitteekseen julkaista valmennusvinkkejä kerran kuussa? Sen lisäksi, että olen katkera ämmä, joka ei voi treenata niin kuin vielä tahtoisi ja mököttää sen takia. Hevosalan työkyvyttömyyslausuntoa jatkettiin taas erikoislääkärin toimesta puolitoista vuotta eteenpäin.
Mauno kehittyy huimaa vauhtia Ypäjällä! Ovat Alexin kanssa startanneet jo pari harjoitusluokkaa 60 ja 70 cm tasolla. Tällä hetkellä Maunoa työstetään koulupuolella ja ruuna on päässyt myös ohjasajotreeniin. Silloin tällöin olen kiivennyt Maunon satulaan ihan vaan hömpöttelemään, mutta usein se on päättynyt siihen, että pelottaa liikaa. Hevoset eivät valitettavasti ole tarpeeksi hönöjä. Kyllä ne aistii, jos ratsastaja jännittää. Maunon visio tästä on saada ”sätkyjä”, etenkin jos sillä on virtaa. Aiemmin karjaisisin kerran ja homma olisi sillä selvä, mutta mitä tekee nyky-Penina? Panikoi ja tirauttaa itkut. Ihan oikeasti, mikä v*tun nössö mä olen? En tunne tätä ihmistä! Koskaan en ole pelännyt ratsastaa, mutta loukkaantuminen syö aika tehokkaasti itsetuntoa. Teoriassa saisin jo paraluokituksen, joten joku pystyynkuollut kanttura alle ja menoksi!

 ”Ihan oikeasti, mikä v*tun nössö mä olen?”

Avainsana on siis alter ego, toinen minä. Supermiehellä se on Clark Kent, muilla joku muu. Alter ego kietoutuu aika kivasti myös hevosalalla toimivien ympärille, sen huomaa jopa viime aikojen uutisoinnissa. Millainen ihminen sinä olet kilpailutilanteessa, entä kotitreeneissä? Oletko ystäviesi läsnäollessa sydänkäpynen ja selän takana paskamainen? Löytyykö netistä oma alter egosi? Playsson.netin tiimillä on muuten ihan oma ”fani”, jonka ajanvietteenä on jauhaa sontaa kaikesta minkä vaan saa jotenkin liitettyä meihin. ”Mystinen piste” ilmaantuu yleensä iltaisin klo 22.00 jälkeen nimeltä mainitsemattomalle foorumille ja panettelee ja vähättelee minkä ehtii. Kirjoitusasu aina samanlainen. Hieno homma, keep on good work! Jos ei oikeasti ole muuta sisältöä elämässään, niin onnittelen. Eipä tuolla ole mitään merkitystä, lähinnä hyvä läppä meidän keskuudessa. Tiimiläisiä on ohjeistettu pysymään neutraalina ja se on pitänyt.
Riidankylväjä. Olisi mahtavaa tietää syyt, miksi kannattaa nähdä noin paljon vaivaa. Jos Playsson.net on kerran niin onneton, nolo kyhäelmä, olisiko helpointa vain jättää noteeraamatta? Jos taas takana on viha, kateus tai katkeruus… noh, sille en voi mitään. Turha tuhlata energiaa. Se on riidankylväjän henkilökohtainen helvetti ja oman persoonan köyhyys. 😉

”Riidankylväjä.”

Niin tai näin, tuleva vuosi tulee olemaan blogi- ja hevosmedian kannalta merkittävä, mikäli kaikki menee putkeen. Huhuttu toinen ”portaali” hakee muotoaan ja on siksi viivästynyt aikataulujen suhteen. Blogiportaali on niin väärä nimitys, kun se rinnastetaan blogilistauksiin jne. Playsson.netin tyyppistä konseptia ei ole vielä ollut, siksi vaikeaa määritellä mitä se on. Kaikkea roikkuu ilmassa, nyt ne vain täytyy poimia paperille! Pari uutta tiimibloggaajaa on liittynyt joukkuun ja pari on vielä neuvotteluvaiheessa. Blogien roolit hakeutuvat omille paikoilleen pikkuhiljaa. Ulkopuolisen tahon tekemässä Blogger- ja Google Analytics -tilastotutkimuksessa koko Playsson.netin kanava tavoittaa yhteensä n. 50 000 kävijää kuussa. Ei huonommin #tuulipukukansalta… On klisee hehkuttaa omaa tiimiään, mutta olisi väärin olla mainitsematta, kuinka hienon ja asialleen omistautuneet porukan olemme saaneet kasaan! Puhumattakaan niistä kaikista Playsson.netin kontakteista, jotka ovat muuttuneet jo ystävyyssuhteiksi.
Tässä taas tilitystä, nih. Villinä ideana olisi toteuttaa videopostauksia enemmän, ihan vaan laiskuudestani. Ja inspiraatiota odotellessani avaudun myös nykyisistä valmennettavista!
Jengiä HHF -messuilta; vas. Liinu, Mira, minä, Mandi, Jenni, Mari ja Betty.
Eturivissä yllättäen Kaktu kumiponin kanssa.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Alter ego.

  1. Kiva, että kirjoittelet välillä tännekin! Realistisuus ja muutenkin rehellisyys tuo ainakin minut aina joka kerta lukemaan tekstit 😉 joten jatka samaan malliin.

  2. Betty taisi olla tuo oikeanpuolimmainen tyttö. Ja jee, täähän on kiva kuva, en oo aiemmin nähnyt. Ihana kumiponikin tossa kuvassa. Mähän ostin oman kumiponin, kun yllytettiin, mut annoin sen mun työkaverille, jolla on 4 lasta. Kuvassa näyttää, et Miralla olis semmonen vaaleansininen juhlatötteröhattu päässä :'D Kyllä täällä ihmisiä lueskelee ja kukanyt jaksaisi jotain hattaraa lukea? Realismia sen olla pitää ja mä tykkään siitä, että vaikka valitat, niin osaat samalla myös nauraa räkäisesti ja vitsailla. Pidä tuo! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *