Video: Tallin esittely.

Video: Tallin esittely.

Pikkuruinen videopostaus. 🙂Julistin heinäkuun alussa kilpailun, jossa pyysin vinkkejä videopostausta varten. Sain useita hyviä ehdotuksia ja koitan niitä toteuttaa pikkuhiljaa… Eniten toivottiin Alexin ja mun yhteisvideota, esimerkiksi ratsastuksen/valmennuksen merkeissä. Tämä on helppo toteuttaa, kunhan vain ehdimme! 😉 Kilpailun voittajaa ei ole vielä ratkaistu, sillä minulla on edellisen Playsson.netin Instagram -kilpailunkin palkinnot postittamatta… Hups. Koitan laittaa vipinää töppösiin!

Juuri nyt on kiirettä ensi viikon Miksun klinikan kanssa, jotta saadaan ryhmät valmiiksi ja ratsukkolistat julki sunnuntaina. Olemme myös käyneet kuvaamassa uutta lajiesittelysarjaa Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla. Niitä julkaistaan tässä elokuun aikana! Niinpä tein tällaisen pienen videopostauksen, jossa esittelen meidän tallia. Olen aikaisemmin tehnyt samantyyppisen videon vuonna 2009, jos haluatte verrata… 😉 Tämä uusi pätkä on kuvattu heinäkuun puolessa välissä.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *