Video: Tallin esittely.

Video: Tallin esittely.

Pikkuruinen videopostaus. 🙂Julistin heinäkuun alussa kilpailun, jossa pyysin vinkkejä videopostausta varten. Sain useita hyviä ehdotuksia ja koitan niitä toteuttaa pikkuhiljaa… Eniten toivottiin Alexin ja mun yhteisvideota, esimerkiksi ratsastuksen/valmennuksen merkeissä. Tämä on helppo toteuttaa, kunhan vain ehdimme! 😉 Kilpailun voittajaa ei ole vielä ratkaistu, sillä minulla on edellisen Playsson.netin Instagram -kilpailunkin palkinnot postittamatta… Hups. Koitan laittaa vipinää töppösiin!

Juuri nyt on kiirettä ensi viikon Miksun klinikan kanssa, jotta saadaan ryhmät valmiiksi ja ratsukkolistat julki sunnuntaina. Olemme myös käyneet kuvaamassa uutta lajiesittelysarjaa Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla. Niitä julkaistaan tässä elokuun aikana! Niinpä tein tällaisen pienen videopostauksen, jossa esittelen meidän tallia. Olen aikaisemmin tehnyt samantyyppisen videon vuonna 2009, jos haluatte verrata… 😉 Tämä uusi pätkä on kuvattu heinäkuun puolessa välissä.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *