Käsikranaatti korvien välissä.

Käsikranaatti korvien välissä.

…eiku. Kummallinen metafora.

Viime viikon treeneistä; polocrossea!

Olen sellainen persoona, joka takoo kun rauta on kuumaa ja niitä, rautoja on oikeasti monta tulessa! Portaali ja Playsson.net on nyt kovassa nosteessa ja se tuntuu ihan fyysisesti. Teen pitkiä päiviä tietokoneella, puhun miltei jatkuvasti puhelimessa, ajan kilometri tolkulla viikottain ja siinä ohessa ehdin(kö) vielä valmentaa sekä hoitaa tallia. Syön, kun muistan ja välillä on pakko ottaa torkut. 🙂

En valita. Tässä sitä mennään ja tehdään sitä, mikä on lähellä sydäntä! Seurataan kirjaimellisesti kaikin tavoin ratsastajia, ratsastusta ja tallielämää. Pääni on täynnä ideoita ja ajatuksia, pakko kirjoittaa niitä ylös tai unohdan. Pitää hoitaa postitusasiat, palaverit ja tapahtumat. Viedä Roosa kouluun ja hakea Alex töistä. Tuntuu, että korvien välissä tikittää käsikranaatti – tosin erittäin positiivinen sellainen! Aikataulujen synkronisointi on ollut vaikeaa, sillä meidän oma auto oli pari viikkoa pelistä pois ja piti selvitä porukoiden autolla… Jouduin tekemään hätäjärrutuksen, jonka takia jarruputki vaurioitui ja auto oli ajokiellossa korjaamolla odottamassa jonon hännillä. Tänään sain sen haettua ja meni katsastuksestakin läpi! Nyt pääsee taas liikkumaan ja vetämään traileria. Muutamme tässä kahden viikon sisällä hieman, joten kodin rauhaisa tyyssijakin kärsii pakkaamisista ja siivoamisesta…

Vikellystä Järvenpäässä.

Sunnuntaina on vihdoin odotettu Miksun esteklinikka. Kävimme tänään tekemässä ”sound checkin”, jotta maneesissa toimii äänentoisto halutusti. Minulla on samat fiilikset, kuin Villekin klinikan kanssa – tuleeko kukaan tai mitä, jos tulee hirveästi ihmisiä? 😀 Lippuja on myyty ennakkoon ihan mukavasti ja paikalle saa tulla vapaasti ilman ennakkoakin! Mutta täytyy kyllä sanoa, että tämän klinikan ratsukoiden valinta oli vaikeaa! Miltei jokainen, jonka kanssa olimme alustavasti puhuneet klinikalle osallistumisesta, eivät päässeet joko kisakalenterin takia tai siksi, että hevoselle oli tullut jotain vaivaa. Olen valehtelematta käynyt kymmenittäin ratsukoita läpi, jotta sopivia löytyisi. Näistä syistä sunnuntaina ei nähdä ns. ”nimiä” hyppäämässä. Silti ryhmissä on jokaiselle varmasti jotain katsottavaa ja aivan yhtä mielenkiintoista opetusta! Nyt tarjolla on niitä ”tavisratsastajia”, joihin jokainen voi samaistua! 😉

Olen tainnut jo aikaisemmin mainita, että järjestämme vielä syksymmällä (ennen HIHS:iä) yhden ratsastusklinikan. Sen sisällöstä en sen enempää voi tässä vaiheessa kertoa, mutta mukana on kaksi isompaa tekijää ja siitä tulee olemaan hyötyä myös niille, jotka eivät pääse livenä paikalle! Tällä klinikalla nähdään pelkästään meidän tiimibloggaajia ratsastamassa. Se kirottu henkisen valmentautumisen luento aiheuttaa minulle päänvaivaa, sillä aikataulullisista syistä, joudumme muuttamaan vielä kerran aikaa, paikkaa ja jopa luennoitsijaa. Luennon pitää Ratsastajaksi.fi -sivustolta tuttu Henna Kannisto. Tästä tilaisuudesta yritän saada jo ensi viikolla lisätietoja! Koittakaa kestää…

Roosan kera tiimimme tekee uutta juttusarjaa eri hevoslajeista, ensimmäisenä julkaistiin polocrosse. Tulossa on vielä vikellys, western, askellajiratsastus ja monté. Hommaa riittää portaalin ympärillä ja yritänkin nyt jakaa tehtäviä niin, että ehtisin itse tehdä olennaisia asioita. Tiimiläiset voisivat jatkossa hoitaa enemmän mm. Playsson.netin sosiaalista mediaa ja bloginostoja. Liiketalouden lisäksi opiskeluni laajenevat, sillä pääsimme Allun kanssa molemmat HAMK:n koulutukseen, aiheena hevosten valmennus ja kasvatus. Lähipäivät ovat Mustialassa. Ei siis tarvitse murehtia, miten aikansa kuluttaisi!

Keskiviikkona käytän Akron Kangasalan hevosklinikalla tutkimuksissa, mieltäni vaivaavat ison hevosen nivelet… Siitä varmasti blogissa lisää, samoin materiaalia sunnuntain klinikalta. Muutenkin haluaisin taas olla aktiivisempi oman blogini kanssa ja julkaista enemmän opetusmateriaalia, tuntisuunnitelmia jne. Palataan!

Putte, Roosa ja Akro (älykkäänä, kuten aina).


Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *