Kirjaimellisesti viittä vaille!

Kirjaimellisesti viittä vaille!

Tavoitteeni alkaa olla pian toteutettu!


Olen pitänyt blogiani miltei kuuden vuoden ajan ja pian on taas yksi virstanpylväs saavutettu – 600 rekisteröitynyttä lukijaa! Siihen on vielä matkaa viiden lukijan verran, ainakin. Joten, jos blogini ei ole vielä lukulistallasi, paina ”liity” -nappia. Kun pyöreä luku on täynnä, laitan jakoon useamman palkinnon. Näihin kuuluu mm. ratsastuskypärä ja käsitehtyjä heppanamipusseja. Voipi olla, että saan yhteistyökumppaneitakin mukaan! 😉 Lisäksi otan vastaan palautetta tähän postaukseen, myös kysymyksiä ja ideoita.

COME TOGETHER!


Akrobats.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

11 thoughts on “Kirjaimellisesti viittä vaille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *