Aulanko is the place to be!

Aulanko is the place to be!

Ville Vaurion valmennusklinikka 12.6.


Playsson.netin toiminta on päässyt hyvään vauhtiin ja ensimmäisenä tiimimme järjestää Aulangon Ratsastuskoululla, Hämeenlinnassa, Ville Vaurion kouluratsastusklinikan. Tapahtuma on yleisölle avoin ja toivommekin paikalle reilun verran katsojia! Yleisölipun hinta on vaatimattomat 5 euroa. Paikalla on tietysti puffetti sekä Just Dressagen myyntipöytä. Klinikka on maneesissa, eli pieni kesäsadekaan ei haittaa. 😉

Klinikalle on kutsuttu 12 ratsukkoa ja 13. varmistuu tällä viikolla (vaativaan ryhmään). Osa on ns. blogeista tuttuja, osa ihan muista kuvioista. Tarkoituksena oli kerätä erilaisia ratsukoita, jotta kaikki yleisössä voisivat ”samaistua” johonkin. Hienoa on myös se, että Ville oma oppilas, Essi Antila, ratsastaa vielä loppuun yksin 30 minuutin demon!

Mikäli innokkaita bloggaajia löytyy, pidämme myös pienen blogitapaamisen ennen klinikkaa! Osallistuvat bloggaajat pääsevät seuraamaan klinikkaa ilmaiseksi. Kannattaa siis laittaa sähköpostia (info@playsson.net) ja tulla mukaan muodossa tai toisessa! Jatkosuunnitelmista sen verran, että heinäkuun lopulla olemme järjestämässä toisen klinikan, lajina tosin esteratsastus. Lisäksi olemme on saaneet ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä yhteistyötä uuden suomalaisen urheiluun suuntautuvan sovelluksen kanssa! Kävin viime viikolla Helsingissä palaveeraamassa, lisätietoja tulee tällä viikolla…

Mutta, takaisin perjantain klinikkaan… Aikataulut ja ratsukkolistat löytyvät Facebookista sekä portaalin sivuilta. Käykää tsekkaamassa!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *