Finnderby 2015: Mä oon niin tööt.

Finnderby 2015: Mä oon niin tööt.

Finnderby 4.-7.6.2015.

Pakko nyt tehdä tällainen ”pikapäivitys”, ettette luule blogin ihan kuolleen! 😉 Olen ollut kaksi päivää Ypäjällä Finnderbyssä auttamassa yhteistyökumppanimme Just Dressagen expo-osastolla ja huomenna luvassa viimeinen rutistus. Päädyin vähän vahingossa sinne hommiin, mutta ei se haittaa ollenkaan – päinvastoin! Olen tehnyt jonkin verran myyntihommia oman firman lisäksi, mm. Helsinki Horse Show’ssa, joten tämä tulee hieman kuin luonnostaan. Höpötän paljon, enkä pelkää ottaa kontaktia. Lisäksi JD:llä on hieno valikoima esillä, sieltä löytyy miltei kaikkea mitä (koulu)ratsukko tarvitsee! Sitä kelpaa esitellä.

Eilen aamulla kassajärjestelmän opettelin nanosekunneissa, kävin tarjoukset läpi ja sitten tohina päälle! Kauppa on käynyt hienosti, vaikkakin välillä kisa-alueelle tuulee hulluna ja hetken päästä tulee vettä… Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen… Erityisen suosittuja tuotteita ovat olleet Harry’s Horsen koulusuojat, lampaankarvalla pehmustetut satulavyöt, nahkaiset minichapsit ja pinteli/pintelipatjasetit. Myös Derrieren hauskat ”toppakalsarit” ovat herättäneet alkuun hilpeyttä, mutta sen jälkeen aiheuttaneet pohdintaa ja lopulta positiivisen ostopäätöksen. 😉

Kisasuorituksia en ole juuri ehtinyt enkä päässyt expoalueelta näkemään. Vilahduksia kouluratsastuksen verryttelystä ja jotain derbykentän ratoja. Tänään oli hienoa sen verran seurata, että näin kun Mikael Wahlman voitti Finnderby -luokan toisen kerran uransa aikana! Muuten aika on mennyt ihmisten kanssa juteltaessa, osastolla on käynyt paljon erilaisia hevosharrastajia sekä kouluratsastajia meiltä ja ulkomailta. Jokaiselle on jotain tarpeellista löytynyt! Päivät ovat olleet pitkiä, mutta antoisia. Kahden tunnin ajomatka suuntaansa on ollut puuduttava, sillä en ole voinut Ypäjällä majoittua järjestelysyistä. Roosa on ollut mukana assistenttina ja tänään oli muuta tiimin väkeä messissä. Joitain bloggaajiakin olen ehtinyt nähdä. Kouluvalmentajien koulutuksen missasin, kun en kiireessä muistanut sitä ollenkaan!

Olemme siis huomennakin paikalla, joten tule käymään! Tunnistat meidät sinisestä teltasta derbykentän pitkän sivun puolivälissä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *