Hevoset2015: Uusi iFor Williamsin traileri!

Hevoset2015: Uusi iFor Williamsin traileri!

Tampereen Hevosmessut 11.-12.4.2015


Pahoittelen, että en ole tällä viikolla päivittänyt luvattuja messupostauksia! Flunssa vaan jatkuu ja jatkuu, nyt menossa kuumeilu- ja tukkoisuusvaihe… Teimme messuilla muutaman haastattelun, joista on julkaistu jo Mikael Wahlmanin pätkä. Nyt vuorossa esittely uudesta trailerimallista, joka on lanseerattu vihdoin Suomen markkinoille. Kyseessä iFor Williamsin Event, jossa on hevostilan lisäksi livingosa ihmisille. Itse liputan täysillä iFor Williamsin trailereiden puolesta, sillä ne ovat laadukkaita, kestäviä ja turvallisia. Meidän aikaisempi traileri oli vanha Hunter ja Eventiä minulle esitellyt Trailer Agent Finland Oy Ab:n Bengt Berghäll mainitsikin, että harvat merkit ottavat enää vaihdossa omia 90- tai jopa 80-luvun trailereita. iFor Williams voi kuitenkin näin tehdä. Nämä trailerit sopivat Keski-Eurooppalaisia merkkejä paremmin myös Suomen talvioloihin.

Messuilla esillä ollut kappale oli tuotu Suomeen edellisenä tiistaina ja se oli herättänyt jo paljon kiinnostusta! Siinä on mahdollista kuljettaa kahta isoa hevosta tai kolmea pienempää ponia. Livingtilassa on suihku-wc -yhdistelmä, pieni keittiö ja muunnettavissa olevat makuutilat kahdelle henkilölle. Omapaino oli hieman reilu 2000 kg, joten kysyinkin millä tätä laitetta voi oikein vetää. Kuulemma riittävä vetoauto on tavallinen maasturi tai pakettiauto. Auton paino ratkaisee enemmän, kuin tehot. Eli ei ihan Volvo V70:llä liiku… 😉

Event -mallia on tilattu Suomeen joitain kappaleita, eli niitä voi mahdollisesti nähdä kisapaikoilla jo tällä kaudella! Tässä on mielestäni taloudellisempi ratkaisu hevosauton sijasta, sillä se on halvempi pitää ja helpompi huoltaa. Traileria on saatavilla M ja L -kokoisina sekä base, bronze, silver ja gold -tasolla. Perusmallin hinta on alk. 19 500 euroa. (Lisään tähän myöhemmin hintataulukon!)

Eventiä myy siis Trailer Agent Finland Oy Ab ja heihin kannattaa olla suoraan yhteydessä, jos tämä traileri kiinnostaa! Nettisivut: http://iforwilliams.fi/ Henkilökohtaisesti laitan tämän vakaaseen harkitaan hankintalistalle tulevaisuutta varten! Kiitos vielä iFor Williamsin väelle videosta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Hevoset2015: Uusi iFor Williamsin traileri!

  1. Kuolasin tätä jo mainosvideolta Facebookissa ja pakkohan sitä oli käydä messuilla livenäkin hiplaamassa 😀 Ihan mahtavan oloinen peli ja Ifor Williams on muutenkin ollut se mun haavetraileri lapsesta asti..

    1. Meillä tosiaan oli aikoinaan vanha Hunter, ihan superhyvä! Tosin painoi tuhottomasti, ei ilman maasturia olisi liikkunutkaan… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *