Just Dressagen avajaiset.

Just Dressagen avajaiset.

https://www.just-dressage.fi/

Olimme lauantaina 28.3. yhteistyökumppanimme Just Dressagen showroomin avajaisissa Espoon Friisilässä. Meiltä on parin tunnin ajomatka pk-seudulle, mutta ajattelin, että on tärkeää käydä tuollakin tsekkaamassa! Löysimme yllättävän hyvin paikan päälle, vaikka navigaattori vähän sekoilikin Leppävaarassa. Tässä vähän tuotepoimintoja kuvien kera (© Alex)!
Just Dressagen showroom on sijoitettu omakotitalon alakertaan. Tila on pieni, mutta viehättävä ja sisältää kaiken tarpeellisen! Oli kahvi- ja kakkutarjoilu sekä ei-autoileville aikuisille oli tarjolla kuohuvaa! Tutustuimme huolella kaikkiin esillä olleisiin tuotteisiin ja tein vähän muistiinpanojakin. Matilda oli ihana ja jaksoi kertoa tuotteistaan, vaikka kyselin koko ajan. 😉 Uuden blogiportaalin tapaaminen on pari viikon kuluttua Just Dressagen tiloissa. Uskon, että silloin tulee paikasta enemmän postauksia. Alex tekee firman kevlarsuojista tuotetestauksen lähipäivinä.
Just Dressagella on mm. ihania keväisissä väreissä olevia satulahuopia (Harry’s Horse). Lisäksi Eskadronin Platinum -kokoelma oli hyvin esillä ja se sisältää hienoja edustus- ja kisatarkoitukseen olevia satulahuopia, pinteleitä ja riimuja. Muutenkin edustusriimuista houkuttelivat nahkaiset blingbligit, Schockemöhle ja Harry’s Horse. Erikoisempiakin malleja siis löytyy! Ratsastajille on tarjolla Royal Horse Academyn hauskoja fleece- ja trikoopaitoja. Niistä erityisesti viehätti eri värivaihtoehdoilla olevat ”Dressage” T-paidat. 
Rehuista alkoi kiinnostaa Eggersmannin Derma Vital -pelletti herkkäihoisille ja kavio-ongelmaisille suunnattu Farrier’s Formula.
Juoksutusta varten kannattaa hankkia hyödyllinen juoksutusjärjestelmä sekä AIVAN MAHTAVA tuote; nimittäin lasi- ja hiilikuitusekoitteinen juoksutusraippa! Käsittämättömän kevyt ja siten helppo käyttää juoksutuksessa. Hinta 24,90 eur. Lapsille vaikka lahjaideana söpö pomppuheppa.
Just Dressage palvelee myös tulevilla Tampereen Hevoset -messuilla!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *