Horse Fair -messut alkaa!

Horse Fair -messut alkaa!

GoExpo ja Horse Fair 7.-8.3.


Heippa kaikille! Olemme Horse Fair -messuilla Alexin kanssa kumpanakin päivänä, lauantaina ja sunnuntaina! Huomenna (la) teemme muutamia videohaastatteluita, tapaamme yhteistyökumppaneita ja tutustumme tarjontaan. Seuraavana päivänä (su) olemme keppihevosten parissa, kun meidän tiimi kilpailee keppareiden Lulun ja Ollin kanssa!

Mikäli törmäätte meihin tai näette jossain, tulkaa rohkeasti tervehtimään! Emme pure! On myös kiva kuulla palautetta blogeistamme ym. toiminnasta. Kannattaa lisäksi seurata Instagramia (pennieplaysson / alexsuuri), jonne tulee kuva- ja videomateriaalia viikonlopusta!

Hauskaa messuilua kaikille!


Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *