Horse Fair -messut alkaa!

Horse Fair -messut alkaa!

GoExpo ja Horse Fair 7.-8.3.


Heippa kaikille! Olemme Horse Fair -messuilla Alexin kanssa kumpanakin päivänä, lauantaina ja sunnuntaina! Huomenna (la) teemme muutamia videohaastatteluita, tapaamme yhteistyökumppaneita ja tutustumme tarjontaan. Seuraavana päivänä (su) olemme keppihevosten parissa, kun meidän tiimi kilpailee keppareiden Lulun ja Ollin kanssa!

Mikäli törmäätte meihin tai näette jossain, tulkaa rohkeasti tervehtimään! Emme pure! On myös kiva kuulla palautetta blogeistamme ym. toiminnasta. Kannattaa lisäksi seurata Instagramia (pennieplaysson / alexsuuri), jonne tulee kuva- ja videomateriaalia viikonlopusta!

Hauskaa messuilua kaikille!


Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.