HHF: Just Dressage, haastattelu.

HHF: Just Dressage, haastattelu.

Helsinki Horse Fair 7.-8.3.2015.


Huikeat messut takana! Olimme koko viikonlopun paikan päällä ja teimme pari haastattelua sekä keräsimme muutakin materiaalia postauksia varten. Tällä viikolla julkaisen useampia postauksia Horse Fairiin liittyen. Bloggaajapassi mahdollisti hyvin postausmateriaalin keräämisen ja pressihuone oli oikein hyödyllinen, muutenkin kuin kahvin ja parkkilappujen muodossa!

Aika meni kovin nopeasti, en ehtinyt yhtään näytöstä katsomaan! Esteluokat oli tarkoitus seurata, mutta nekin jäi… Se ei varmaan haittaa. Ukskon, että muut bloggaajat saavat näytöksistä asiaa aikaiseksi. Emme myöskään käyneet kiertämässä muiden lajien hallissa, kuin sen verran, että ostin itselleni Freddyt ja suklaahedelmiä. :3 Ajattelin kokeilla huvikseni juttujen tuottamista haastatteluiden muodossa. Nämä tulevat videot ovat ns. testiversioita, sillä parannetavaa on Tampereen messuja varten. Yksi on jalusta, jota ei tajuttu ottaa mukaan. Roosa toimi hienosti kameramiehenä! Toinen on vasta hankintalistalla, nimittäin lisämikrofoni, sillä kameran mikki ei riittänyt messukohinan kanssa. Pahoittelen siis huonoa äänen laatua, yritän kehittää jotain! Toivottavasti siitä saa edes jotain selvää… 🙁 Iso kiitos ”sponsoroinnista” Sukupostille, Suomen Shetlanninponiyhdistykselle ja GoExpolle sekä tiedottaja Riikka Luomanpäälle. He hoitivat liput meille ja muutamille lukijoille. Oma lippulistani oli eksynyt sähköpostiruuhkassa jonnekin, siksi osan pilettejä ei ensin löytynyt… Pari soittoa ja kaikkien onneksi Riikka hoiti asian nopeasti ja ammattitaidolla! Jokainen taisi loppujen lopuksi kuitenkin päästä messuille onnellisesti. 🙂


Minulla oli sunnuntaina haastateltavana uuden kouluratsastajille suunnatun hevostarvikeliikkeen Just Dressagen perustaja Matilda Hyle. Olemme suunnitelleet yhteistyösopimusta, joten tuntui luontaiselta esitellä yritys näin haastattelun muodossa. Just Dressage on perustettu heinäkuussa 2014. Idea yritykseen syntyi, kun Matilda ei löytänyt liikkeistä haluamiaan tuotteita. Hän keksi ajatuksen, että tarvittaisiin yritys, jonka saman katon alta saisi kaikki tarvittavat varusteet – etenkin kouluratsastukseen. Just Dressage keskittyy siis vain lähinnä kouluratsastajien varustamiseen. Mikäli tuotetta ei löydy varastosta, se pyritään tilaamaan asiakkaalle mahdollisimman pian. Yritys myös jälleenmyy laadukkaita Eggersmann -rehuja. Just Dressage avaa showroomin Espooseen maaliskuun aikana. Kesällä yritys julkaisee uusia tuotemerkkejä jo laajaan valikoimaansa, johon kuuluu tällä hetkellä mm. Eskadronin Platinum (Limited Edition), Harry’s Horse, Cavallo, Casco, Roeckl, Premier Equine, QHP, Pharmacare, Back on Track, Aviform, SBS Equine, Kerckhaert, Pfiff sekä Farrier’s Formula.

Just Dressage aikoo erottua muista verkkokaupoista lajikohtaisuudellaan, intohimolla kouluratsastukseen ja taitavalla asiakaspalvelulla. Just Dressage haluaa ymmärtää kouluratsastajia, -hevosia ja niiden tarpeita. Lisäksi yritys seisoo tuotteidensa takana, testaten itse niitä käytössä. Tällöin suosittelut ovat aitoja, eivätkä perustu vain markkinointiin tai myyntiin. Just Dressagelle voi myös ehdottaa uusia tuotemerkkejä, mikäli sopivaa ei löydy heidän eikä Suomen markkinoilta.

Kannattaa käydä tutustumassa Just Dressagen tuotteisiin ja verkkokauppaan osoitteessa https://just-dressage.fi/ !

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *