Kolmas yhteistyökumppani!

Kolmas yhteistyökumppani!

Tsekkaa upeita huopatöitä!


Sain vuoden vaihteessa blogilleni vielä kolmannenkin yhteistyökumppanin – nimittäin käsityöfirman nimeltä ELLU huopa ja käsityö. ELLU huopa ja käsityön nettisivuilta löytyy uniikkeja, laadukkaita ja täysin villasta tehtyjä tuotteita. Lisäksi liikkeestä saa tilauksesta huopatöitä ja heidän kauttaan on mahdollisuus osallistua huovutuskursseille. Meidän yhteistyö kulminoituu keväällä, kun Ellun puodista tulee meille keppihevonen tai pari. Katsotaan mitä keksitään niiden kanssa… 😉 Käy tykkäämässä Ellun Facebook -sivusta > https://www.facebook.com/ellunhuopa
Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *