Kolmas yhteistyökumppani!

Kolmas yhteistyökumppani!

Tsekkaa upeita huopatöitä!


Sain vuoden vaihteessa blogilleni vielä kolmannenkin yhteistyökumppanin – nimittäin käsityöfirman nimeltä ELLU huopa ja käsityö. ELLU huopa ja käsityön nettisivuilta löytyy uniikkeja, laadukkaita ja täysin villasta tehtyjä tuotteita. Lisäksi liikkeestä saa tilauksesta huopatöitä ja heidän kauttaan on mahdollisuus osallistua huovutuskursseille. Meidän yhteistyö kulminoituu keväällä, kun Ellun puodista tulee meille keppihevonen tai pari. Katsotaan mitä keksitään niiden kanssa… 😉 Käy tykkäämässä Ellun Facebook -sivusta > https://www.facebook.com/ellunhuopa
Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *