Toivo tai kysy!

Toivo tai kysy!

Toivepostausten kartoitusta…


Hei nyt saisi kysyä tai toivoa taas! Mitä olette halunneet tietää meidän valtakunnasta tai hevosista ja ratsastuksesta? Tai mistä haluaisit postauksen? Erikoispostausta, videota tms.? Kommentteja voi jättää tähän postaukseen tai jos olet ujo, niin Instagramissa (pennieplaysson) tai mailitse penny@playsson.net.

!! Porkkana lisätty 2.2. !!


Kommentin jättäneiden kesken arvotaan 5 x kahden (2) lipun pakettia Horse Fair -messuille 7.-8.3.2015. Liput tarjoaa yhteistyössä GoExpo. Poimin voittajat sekä täältä, mailista että Instagramista! Osallistumisaikaa on 15.2. asti, muista jättää mailiosoitteesi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

16 thoughts on “Toivo tai kysy!

 1. Millaiselta opiskelu on maistunut? Miten hevosille on jäännyt aikaa? Onko tulevalle kisakaudelle tavoitteita? 🙂

 2. Postaus aiheesta "Kun ei pysty nousemaan ratsaille". Eli hevosenomistajille vinkkejä hevosen liikuttamiseen ja sen kanssa touhuamiseen esimerkiksi äkillisen loukkaantumisen vuoksi ja miksei muutenkin.
  pienisuurihevonen@gmail.com

 3. Postaus: " Mitä voisi tehdä kun ratsastaminen ei ole mahdollista" tai "Mitä voisi tehdä kun on liukas/huono keli ja liikuttaminen ei mahdollista"

 4. Koska unelmointi on kivaa, niin millainen olisi elämäsi, jos pankkitili näyttäisi seitsennumeroista summaa ja vain taivas olisi rajana?

  Ihalainen.anni(a)gmail.com

 5. voiko elämästä nauttia yhtä paljon ns. hevosettomana yrittäjän ja kisaajan näkökulmasta? onko kaipuu kisaamiseen kova? mitä mieltä oot maastatakäsittelystä, pitäisikö kaikkien harjottaa sitä ja keiden tulisi erityisesti panostaa siihen?
  jjhenq@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *