Kuudes vuosi alkaa (kilpailu).

Kuudes vuosi alkaa (kilpailu).

Est. 2010.


Uusi vuosi vaihtui viime yönä kaveriporukalla elokuvia katsellen, raketteja ammuskellen ja hyvästä ruuasta nauttien. Samalla kun alkoi vuosi 2015 starttasi blogini kuudes vuosi. Olen yrittänyt kehittää blogia eteenpäin, ilman, että se olisi standardimallinen päiväkirja. Tänäkin vuonna panostan asiateksteihin ja luon arkistoon lisää materiaalia. Yritän samalla tasapainotella kuulumisten ja kouluttautumisen kanssa. Toivon mukaan saan myös lisää yhteistyökumppaneita mukaan…
Siitä puheenollen, Luonnontukku Oy on lahjoittanut verkkokauppaansa lahjakortin, jonka nyt arvon osallistujien kesken. Lahjakortilla voi ostaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita! Osallistuminen on helppoa!
1) Käy tykkäämässä Luonnontukku Oy:n FB -sivusta.
2) Jätä tähän postaukseen kommenttina sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaikaa on 11.1. asti. Verkkokaupan antimiin voi tutustua täällä. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

9 thoughts on “Kuudes vuosi alkaa (kilpailu).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *