Voittajan esittely.

Voittajan esittely.

Blogikisan voittaja.


Kyselin teidän näkemyksiänne unelmahevosistanne. Kilpailun voitti Elli Korhonen. Hänelle lähtee postissa ponikuolaimet. Onnittelut!

”Jykevä, lihaksikas, hieman pullea vuoristoponi pitkällä hulmuharjalla varustettuna. Omaisi kauniit liikkeet ja luonteeltaan olisi vilkas, vähän hömelö sekä rakastavainen. Sellainen hevonen, jonka kanssa saisi itkeä ja nauraa, ja joka keksisi omistajalleen päänvaivaa hyvin usein.

Toivottavasti joidenkin vuosien päästä saan astutettua oman tammani jollakin hienolla orilla, jolloin tämäkin unelmaponi ei olisi unelmaa enää 🙂 Täytyy kyllä myöntää, että vaikka nykyinen hevoseni ei olekaan ihan Se mitä olen halunnut, on Se kuitenkin parhain ja rakkain minulle.. :)”


Blogi kertoo 17-vuotiaasta kuopiolaisesta Ellistä sekä hänen haflingertamma Nayrobista. Ratsukko valmentautuu silloin tällöin kouluratsastuksessa, mutta esteitäkään ei ole unohdettu. Ihastuin blogin harmooniseen ulkoasuun, etenkin nätti banneri osui silmiini. Tästä(kin) blogista löytyy joulukalenteri ja ne on osittain toteutettu kuvapostauksilla. Teksti on suhteellisen sujuvaa ja elävää. Kaipailin vähän esittelyä tammasta, kirjoittajan oma esittely oli lyhyt ja ytimekäs. Suosittelen tutustumaan vaikka joululoman ohessa!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Voittajan esittely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *