Videoo pukkaa!

Videoo pukkaa!

Pitkästä aikaa videopostaus!


Tässä nyt tasapaksua jaarittelua heppatädiltä, vastailen kolmen (!!) kysyjän kysymyksiin. Videolla mainitusta etupainoisuudesta voi lukea enemmän >> täältä. Osa saattaakin jo tietää meidän muutoksista töiden suhteen, paljastan lisää seuraavassa postauksessa muillekin! Mikäli mielitte lisää videoita, antakaa rohkeasti palautetta! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Videoo pukkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *