Videoo pukkaa!

Videoo pukkaa!

Pitkästä aikaa videopostaus!


Tässä nyt tasapaksua jaarittelua heppatädiltä, vastailen kolmen (!!) kysyjän kysymyksiin. Videolla mainitusta etupainoisuudesta voi lukea enemmän >> täältä. Osa saattaakin jo tietää meidän muutoksista töiden suhteen, paljastan lisää seuraavassa postauksessa muillekin! Mikäli mielitte lisää videoita, antakaa rohkeasti palautetta! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Videoo pukkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *