Hyviä uutisia!

Hyviä uutisia!

Paistaa se päivä risukasaankin!


Mikä ei ole niin varmaa kuin epävarma! Lähtö Belgiaan oli sovittu kahden viikon päähän, mutta saatiin niin hyvä (työ)tarjous, että jouduttiin muuttamaan suunnitelmia… Toiminta Palomaalla vähenee suurimmaksi osaksi vanhentuneiden puitteiden takia, mutta nyt on mahdollista jatkaa uusissa tiloissa Lahden suunnalla! Aloitamme Alexin kanssa uusina yrittäjinä heinäkuussa Miekkiön Ratsastustallilla (n. 3 km Kärkkäisen tavaratalolta) Hollolan kaakkoiskulmalla. Toimintaan kuuluu täysihoitopalveluiden tarjoaminen sekä ratsutus ja valmennus. Meillä on käytössä uusi, 12-paikkainen, EU-mitat täyttävä talli, iso ulkokenttä ja maneesi.

Olemme kovin innoissamme, sillä myös osa oppilaista tulee mukana Miekkiöön! Meillä neljän opettaja/ohjaajan voimin pienimuotoista valmennustuntitoimintaa tallin hevosilla sekä valmennusta yksityisratsukoille. Ulkopuolisina valmentajina tulevat käymään mm. Juho Norilo, Emilia Kaikkonen ja Pia Varjonen. Palomaalla hevoset vähenee, kun kolme muuttaa Miekkiöön. Muse on myyty ja se lähtee pian uuteen kotiinsa Porvooseen.

Odotan kovin paljon, että saan Akron myös uuteen talliin! Pääsen pikku hiljaa aloittelemaan sen treenaamista uudestaan itse ja vielä kunnon tiloissa. Selkä on pikkuhiljaa parempi. Otan vielä vähän rauhallisemmin, ennen kuin uusia ratsutettavia tulee. Alkuun otamme lähinnä täysihoitohevosia, uskon kuitenkin, että huippu niiden suhteen on vasta kesällä laidunkauden jälkeen. Tallin nettisivut löytyvät osoitteesta http://miekkio.playsson.net (HUOM! Nettisivut tällä hetkellä nurin ylittyneen kävijämäärän takia, korjataan tilannetta…). Facebookista löytyy lisätietoja > https://www.facebook.com/miekkiontalli

Asiasta toiseen… Olimme tänään Korpikylässä koulukilpailuissa Alexin ja Elmon kanssa. Kyseessä oli ratsukon tokat yhteiset kisat, kummallakaan ei vielä niin runsaasti kisakokemusta ole. Elmo on vielä raaka, mutta toimii erilaisissa tilanteissa hyvin. Siksi olen antanut Alexin sitä itse ratsastaa ja auttanut tarvittaessa. Tämän päivän rata meni hienosti, tasainen ohjelma sujuvien pysähdysten kanssa. Luokkana raviohjelma HeD. Ratsastaja muisti kaikki kohdat eikä Elmo keksinyt omia kuvioita. Tuomari oli vähän ”löysähkö” arvostelun suhteen, eli kilpailijat saivat aika runsaita prosentteja. Alexille 70 % ja mukavat arvostelut! Pisteet riittivät upeasti toiselle sijalle! Ei siis ollut hukkareissu! Kisojen jälkeen siivottiin Palomaalla talli ja iltapäivällä käytiin vielä siivoilemassa Miekkiössä. Sitten kotiin. Tälläistä meille tällä kertaa!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *