Estekisat 8.6.

Estekisat 8.6.

Tunnelmia viime viikonlopulta.


Olimme viime sunnuntaina 8.6. vielä HäkRan estekisoissa kahden ponin kanssa. Aliina ja Lotta starttasivat ristikkoluokassa. Vähän jännitti, sillä Lotta on ollut aika epätasainen hyppysuorituksissaan… Nyt Tiinan treeneissä mennyt kuitenkin Aliinan kanssa hyvin. ”Yllärinä” ratsukko hyppäsi anyhow hienon nollaradan ja pääsivät palkintojenjakoon muiden mukana! 🙂 Vaikkakin verryttelyssä poni teki massiivisen pukin ja heitti kuskin tantereeseen…

Jessen piti lähteä Akrolla hyppäämään 80 ja 90 cm, mutta ruuna onneton teloi takajalkansa edellisenä päivänä juoksutuksessa. Se pukitteli niin, että kenkä irtosi osittain ja painui kavion pohjaan vieden rumasti palasen. Akro ollut nyt hieman saikulla tämän takia. Mutta siis sijaisratsuksi lähti extempore Muse, joka ei tunnetusti ole mikään kilpahirmu. 70 ja 80 cm suht selkeä alkurata, mutta erikoisesteille tiplu molemmissa luokissa. Muse on myynnissä, jos joku etsii kivaa harrasteponia.

Seuraavat kisat Janakkalassa 28.6. (este) ja Korpikylässä 29.6. (koulu).

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *