Estekisat 8.6.

Estekisat 8.6.

Tunnelmia viime viikonlopulta.


Olimme viime sunnuntaina 8.6. vielä HäkRan estekisoissa kahden ponin kanssa. Aliina ja Lotta starttasivat ristikkoluokassa. Vähän jännitti, sillä Lotta on ollut aika epätasainen hyppysuorituksissaan… Nyt Tiinan treeneissä mennyt kuitenkin Aliinan kanssa hyvin. “Yllärinä” ratsukko hyppäsi anyhow hienon nollaradan ja pääsivät palkintojenjakoon muiden mukana! 🙂 Vaikkakin verryttelyssä poni teki massiivisen pukin ja heitti kuskin tantereeseen…

Jessen piti lähteä Akrolla hyppäämään 80 ja 90 cm, mutta ruuna onneton teloi takajalkansa edellisenä päivänä juoksutuksessa. Se pukitteli niin, että kenkä irtosi osittain ja painui kavion pohjaan vieden rumasti palasen. Akro ollut nyt hieman saikulla tämän takia. Mutta siis sijaisratsuksi lähti extempore Muse, joka ei tunnetusti ole mikään kilpahirmu. 70 ja 80 cm suht selkeä alkurata, mutta erikoisesteille tiplu molemmissa luokissa. Muse on myynnissä, jos joku etsii kivaa harrasteponia.

Seuraavat kisat Janakkalassa 28.6. (este) ja Korpikylässä 29.6. (koulu).

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *