Pikakatsaus kisoihin.

Pikakatsaus kisoihin.

HäkRa 7.6.
Tiukka rumba takana, mutta selvittiin neljän ratsukon kanssa Hämeenkosken seurakilpailuista! Mukaan lähtivät Pauliina ja Enter, Roosa ja Putte, Alex ja Elmo sekä Hemu ja Lotta. Luokkana HeD -raviohjelma, joka onneksi alkoi vasta klo 14.00 niin ehdittiin pakkailla rauhassa. Vietiin ensin Ensio ja Putte, jotka jäivät valmistautumaan verryttelyyn. Sillä aikaa haettiin Elmo ja Lotta. Pikapikaa kisapaikalla varusteet päälle, tukka kuntoon ja ratsastajat kyytiin. Meidän ratsukot starttasivat peräkkäin numeroilla 2-5.

Matkassa oli useampi ekakertalainen, sillä nämä olivat Pauliinan & Ension, Elmon ja Puten ensimmäiset kilpailut. Muutenkin olimme mukana yllättävän nuorella väellä, sillä Puttea lukuunottamatta muut 4-6 vuotiaita. Pauliina ja Ensio tekivät varman ja tasaisen radan saanen 61 %. Hemu ja Lotta myöskin, kuitenkin asetusongelmat jättivät prossat 58 % ja risoihin. Putte taapersi hieman jännittäen radan 56 % ja Elmo teki hienoja pätkiä ensimmäiseksi kerrakseen vieraassa paikassa. Alex kuitenkin (taas) unohti radan ja jäätiin hiukan alle hyväksytyn tuloksen.

Yllärinä Pauliina & Enter VOITTIVAT luokkansa, Hemu & Lotta lähellä kärkeä. Hieno ja ansaittu voitto! Huomenna jatketaan esteillä…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.